Slovenija

24. aprila odločitev o plavalnem EP

Ljubljana, 04. 04. 1999 13.21 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Evropska plavalna zveza (LEN) bo dokončno odločitev o gostitelju letošnjega evropskega prvenstva sprejela na zasedanju 24. aprila. Prvotno bi moralo biti prvenstvo med 23. julijem in 1. avgustom v Carigradu. Po aretaciji kurdskega vodje Abdulaha Oecalana pa v Turčiji ni zagotovljena varnost tekmovalcev in številne reprezentance so že napovedale bojkot EP. Eden od možnih nadomestnih prirediteljev, če bi Carigradu prvenstvo odvzeli, jei Dunaj, za katerega ''navijajo'' tudi slovenski plavalci.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.