Slovenija

3. slovenski turistični forum v Portorožu

Portorož, 09. 02. 1998 15.27 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

V kongresnem centru portoroškega Grand hotela Emona se je skoraj dvesto turističnih delavcev iz vse Slovenije dopoldne zbralo na 3. slovenskem turističnem forumu. Uvodnega dela dvodnevnega srečanja, na katerem bodo udeleženci razpravljali o nekaterih najnovejših izsledkih turistične stroke, so se med drugimi udeležili podpredsednik slovenske vlade Marjan Podobnik, minister za malo gospodarstvo in turizem Janko Razgoršek, podpredsednik GZS Sveto Stančič in državni sekretar za turizem Tomaž Zajc.

Turistični forum se bo danes, po uvodnih nagovorih Marjana Podobnika in ministra Razugorška, nadaljeval s prikazom ugotovitev iz ankete, ki jo je med tujimi turisti lansko poletje opravil slovenski statistični urad, udeležencem pa bodo predstavili še lani oblikovan ljubljanski model turistične promocije ter rezultate tržne raziskave o vsebini strokovnih publikacij za turizem. Razprava o omenjenih strokovnih prispevkih se bo popoldan nadaljevala v okviru dveh delavnic, jutri dopoldan pa bo v okviru tretje delavnice namenjen odprtim vprašanjem na področju prirejanja iger na srečo.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.