Slovenija
Oglas

5 korakov do sijoče in mladostne kože na obrazu

Ljubljana, 21. 05. 2019 00.01 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 4 min

Resnica je, da lahko za svojo kožo na obrazu največ storimo sami, obstaja pa več načinov, kako lahko preprečimo prehitro staranje in pojav gubic.

Krema proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron
Krema proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron FOTO:

1. Raznovrstna prehrana

Z uživanjem pravih živil, ki blagodejno vplivajo na naše zdravje in telo, lahko naredimo prvi korak do odličnega počutja in pomladitve. Vsekakor vam priporočamo, da uživate nepredelano hrano, bela prazna živila, kot so razni rafinirani pekovski izdelki, pa popolnoma odstranite iz jedilnika, saj ne prinašajo drugega kot odvečnih kilogramov.

Najbolje je pričeti z antioksidanti, ki bodo poskrbeli za čiščenje telesa. Najdemo jih denimo v jagodičju: borovnice, brusnice, maline, robidnice, rdeče grozdje, ribez, rdeča pesa.

Ker se koža z leti tanjša, žilice postanejo bolj vidne in tako pride do nastanka gub. Da ta proces preprečimo ali upočasnimo, je potrebno uživati flavonoidne snovi, da okrepimo stene žilic. Jesti je priporočljivo česen, por in ingver, ki poskrbijo za gladko kožo. Flavonoide najdemo tudi v pomarančah in citrusih, ti delujejo kot antioksidanti in imajo sposobnost absorbcije svetlobe ter varujejo DNK. Med močne flavonoide sodita tudi zeleni čaj in vino.

2. Voda, voda, voda in še enkrat voda!

Ja, voda vpliva tudi na našo kožo na obrazu in pospešuje tvorjenje kolagena, zato poskrbite, da boste vsak dan popili vsaj 2 litra vode. Že po tednu dni rednega pitja vode bo vaša koža bolj sijoča in gladka pa tudi na splošno se bo izboljšalo vaše počutje.

3. Odstranjevanje ličil

Če želite imeti sijočo kožo na obrazu, boste to dosegli le, če boste vsak večer popolnoma odstranili vsa ličila. Koža mora čez noč namreč dihati, ličila pa zapirajo pore in pripomorejo k nastanku mozoljev in kožnih madežev. A pazljivo tudi pri tem, kako odstranjujete ličila. Vsekakor vam za odstranjevanje ličil bolj priporočamo blazinice iz 100 % bombaže vate kot pa čistilne robčke, ki pogosto vsebujejo kemikalije. Ne glede na to, kateri proizvod uporabljate, pa čiščenje obraza zaključite tako, da obraz umijete z vodo in zatem nanesete dobro vlažilno kremo.

Krema proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron
Krema proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron FOTO:

3. Obrazna telovadba

Priporočamo tudi redno masažo oziroma »telovadbo« obraza, s katero boste učvrstili mišice obraza in preprečili nastanek drobnih gubic. Gubic okrog nosu se lahko denimo znebite tako, da s sredincema gladite kožo navzgor od kotičkov ust proti korenu nosu. Gube na vratu boste najlažje aktivirali tako, da dlani položite na obrvi. Kožo porinite navzgor in zdržite nekaj sekund. Za »lifting« čela pa z nežnim pritiskom masirajte kožo od senc h korenu nosu.

4. Ustrezna nega 

Najpomembnejši korak pa smo tokrat pustili za konec. Zelo pomembno je, da najdete kremo, ki zares ustreza vašemu tipu kože in vašo kožo globinsko navlaži.

Priporočamo uporabo kreme proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron, ki je namenjena vsem tipom kože, se hitro vpije in ne pušča mastnega občutka.

5. Kako deluje?

Idealna kombinacija dragocene hialuronske kisline evropskega porekla in senzacionalne formule proti gubicam 4D Anti-Wrinkle zagotavlja, da je krema Lux-Factor 4D Hyaluron varna in dokazano učinkovita terapija proti gubam. S klinično in dermatološko testirano formulo se uvršča med najučinkovitejše inovacije v kozmetični industriji za zmanjševanje gub in preprečevanje staranja kože. Mikromolekulske mase aktivnih sestavin v kremi proti gubam Lux-Factor 4D Hyaluron prodrejo v globlje plasti kože, tako da z biotskim delovanjem v medceličnih membranah zapolnijo kožne gube od znotraj navzven. S tem poskrbijo za naravni »botoks učinek« in mladosten videz kože. Patentirana formula 4D Hyaluron s preizkušenimi sestavinami spodbuja naravni proces obnavljanja povrhnjice, zaradi česar koža zasije v boljšem tonusu. Kombinacija učinkovin ščiti kožo pred škodljivimi zunanjimi vplivi, zato je koža ob redni uporabi kreme 4D Hyaluron napeta in mladostna.

Krema proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron
Krema proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron FOTO:

Zakaj hialuronska krema?

Hialuronska krema naj bo vaša najboljša prijateljica v vseh letnih časih, tudi v hladnejših mesecih, ko je naša koža na obrazu izpostavljanja nenehnemu menjavanju toplega in hladnega zraka ter tako še bolj nagnjena k izsušitvi. Hialuronska kislina velja za najbolj priljubljeno sestavino v kozmetični industriji ta hip, saj lahko nase veže velike količine vode ter kožo najučinkoviteje navlaži in učvrsti. Spodbuja tudi tvorbo kolagena in našo kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi, ki lahko povzročijo njeno prehitro staranje.

Kako do sijoče & napete kože na obrazu?

Kremo proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron lahko naročite na Lux-Factor.com (kliknite TUKAJ) ali preko telefonske številke 01 777 41 07.

Krema proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron
Krema proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron FOTO:

 

Naročnik oglasa je Lux Factor Cosmetics Ltd.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3