Slovenija
Oglas

5 razlogov zakaj nujno potrebujete ta serum!

Ljubljana, 30. 09. 2021 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Spoznajte serum za rast trepalnic Lux-Factor Eyelash, ki je obvezna oprema prav vsake kozmetične torbice. Zaradi skrbno izbranih kvalitetnih sestavin je primeren za uporabo tudi na občutljivih očeh in tudi ob uporabi umetnih trepalnic!

Lux-Factor Eyelash
Lux-Factor Eyelash FOTO: Arhiv ponudnika
Lux-Factor Eyelash
Lux-Factor Eyelash FOTO: Arhiv ponudnika

1. Pozabite na maskaro

Dolge, temne in goste trepalnice so vedno IN. Seveda si jih pričaramo z uporabo nepogrešljive maskare, ki pa na srečo ni edina rešitev. Ob redni uporabi seruma za rast trepalnic Eyelash se lahko poslovite od maskare, saj bodo vaše trepalnice dosegle željeno dolžino ter volumen že v 4 tednih uporabe!

2. Izpadanje in lomljenje je preteklost

Ste vedeli, da trepalnice pogosto izpadajo in se lomijo? Prav zaradi tega pa njihova gostota ni takšna, kot bi si želeli. Serum Eyelash bo poskrbel tudi za to težavo, saj s svojim blagodejnim učinkovanjem vpliva na rast dlak v korenu, s tem pa preprečuje izpadanje trepalnic. Ob nanosu ustvari zaščitni sloj, ki trepalnice varuje pred lomljenjem. 

3. Umetne trepalnice? Ni problema.

Veliko žensk se odloča za uporabo umetnih trepalnic. Nekatere izberejo drage tretmaje podaljševanja trepalnic v kozmetičnih salonih, spet druge se odločijo za »samolepilne trepalnice«, ki jih lahko namestijo kar doma. Vendar ne pozabite, nevarna lepila in teža umetnih trepalnic so izjemno škodljiva za naravne trepalnice. Serum Eyelash je primeren tudi za sočasno uporabo z umetnimi trepalnicami. Tako bodo vaše trepalnice zaščitene pred vsemi negativnimi učinki.

Lux-Factor Eyelash
Lux-Factor Eyelash FOTO: Arhiv ponudnika

4. Nanos, ki vam vzame le minuto vašega časa

Ne skrbite, podaljševanje trepalnic še nikoli ni bilo hitrejše. Nanos traja le minuto in je izredno enostaven.

- Pred uporabo dobro očistite predel okrog oči, v kolikor nosite kontaktne leče, jih pred nanosom odstranite.

- S priloženim aplikatorjem nanesite tanko plast seruma na veke, tik ob trepalnice. 

- Po nanosu počakajte minuto, da se serum vpije.

5. Zagotovljeni hitri rezultati

Z redno uporabo seruma si lahko goste in dolge trepalnice zagotovite že v 2-4 tednih uporabe. V kvaliteto izdelka smo tako prepričani, da vam na prvi nakup nudimo kar 30-dnevno garancijo. V primeru nezadovoljstva lahko izdelek vrnete, mi pa vam bomo brez vprašanj povrnili kupnino.

Serum za rast trepalnic Eyelash pa ima še eno odlično lastnost. Primeren je tudi za uporabo na obrveh! Ste si zmeraj želeli goste in urejene obrvi? Sedaj lahko z enim izdelkom dosežete dolge trepalnice in tudi goste obrvi.

So vaše oči občutljive?

Zaradi naravnih sestavin uporaba seruma ne povzroča neželenih stranskih učinkov. Izdelek je klinično testiran in dermatološko potrjen, priporočajo pa ga tudi strokovnjaki.

Lux-Factor Eyelash
Lux-Factor Eyelash FOTO: Arhiv ponudnika

Priporočilo strokovnjakov

Nina šurbek fošnarič, mag. Farmacije

“Nad serumom za rast trepalnic Lux-Factor sem navdušena, saj ima vse potrebne certifikate, vsebuje preverjene naravne sestavine, je popolnoma varen, brez stranskih učinkov in izredno učinkovit. Kot strokovnjakinja, magistra farmacije, absolutno priporočam uporabo klinično testiranega seruma za rast trepalnic Lux-Factor Eyelash.”

Lux-Factor Eyelash
Lux-Factor Eyelash FOTO: Arhiv ponudnika

Do dolgih in gostih trepalnic vas loči le še klik!

Svoje naročilo lahko oddate na spletni strani www.luxfactor.net ali na brezplačni telefonski številki 01 777 41 07. Pohitite, saj so vam trenutno vsi izdelki Lux-Factor na voljo s kar 50-odstotnim popustom!


Naročnik oglasa je Lux-Factor Cosmetics Ltd.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja