Slovenija
Oglas

5 videzov in 7 ugodnih daril za tvoje valentinovo

Ljubljana, 18. 01. 2022 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Poskrbi za svoj videz in darilo na BestSecretu: tvoja najljubša stran za nakupe z več kot 3.000 znamkami, z do 80 % popusta in brezplačnim vračilom.

BestSecret
BestSecret FOTO: Arhiv ponudnika

Ne glede na to, ali si samska ali zasedena – obstaja veliko načinov za praznovanje 14. februarja. Zate smo sestavili čudovite in ugodne videze, s katerimi boš ob vsaki priložnosti odlično oblečena. Najboljše pri vsem tem pa je, da lahko za svoj videz za valentinovo poskrbiš že zdaj – na ekskluzivni strani za nakupe BestSecret, ki je na voljo samo s povabilom in registracijo tukaj.

Še nisi slišala za BestSecret?

Gre za ekskluzivno modno skupnost, zato lahko na BestSecret vstopiš samo s povabilom. Imaš srečo: za naše bralke smo namreč dobili nekaj teh ekskluzivnih povabil. Moraš pa pohiteti, saj povabil ni dovolj za vse, ker je njihovo število omejeno. Po včlanitvi boš uživala v fantastičnem, enostavnem in uporabnikom prijaznem spletnem nakupovanju. Na BestSecretu lahko zase in za svojo družino nakupuješ oblačila, dodatke, čevlje, opremo za dom in še veliko več, izbiraš pa lahko med vrhunskimi blagovnimi znamkami z do 80 % popusta. Kot članica lahko povabiš celo prijateljice, da bodo tudi one izkoristile vse ugodnosti.

Če želiš postati članica BestSecreta, se moraš preprosto registrirati s povabilom, ki ti ga ponujamo. Po opravljenem nakupu bo tvoje naročilo dostavljeno neposredno na tvoj dom. Če ti kaj ne ustreza, BestSecret ponuja brezplačno vračilo. 

Poišči svoje nove najljubše kose za vsako priložnost: poslovno srečanje, obisk telovadnice ali valentinovo.

Videz za valentinovo: kaj lahko oblečem?

To je vprašanje, ki si ga zastavljamo skoraj vsak dan. A ob posebnih priložnostih si pogosto še bolj želimo ustvariti popoln videz. Tvoj videz naj se ujema s tvojimi načrti za valentinovo, da boš popolnoma uživala. Tukaj je nekaj stilskih navdihov za različne priložnosti. Najboljše pa je: kot članica BestSecreta lahko te izdelke nakupuješ z do 80 % popusta. Zato pohiti in ne pozabi izkoristiti enega od omejenih povabil

Mimogrede, valentinovo ni samo za zaljubljence. Menimo, da lahko tudi samski uživajo v tem dnevu!

Ženski večer

Ali raje praznuješ dan ljubezni s svojimi prijateljicami? Potem je ta videz kot nalašč za vaš ženski večer. Kombiniraj privlačno bluzo s kavbojkami in popestri videz z lepim nakitom in ujemajočo se torbico.

BestSecret
BestSecret FOTO: Arhiv ponudnika

Romantična večerja v dvoje 

Ali greš na večerjo s svojim fantom ali dekletom in nisi prepričana, kaj obleči? Izberi kose z iste barvne palete, na primer bež tone. Ne samo da se bodo kosi odlično ujemali, poskrbeli bodo tudi za romantičen modni videz.

Moški lahko svojo najljubšo belo srajco preprosto kombinirajo s pisanim pletenim puloverjem in kavbojkami ter čevlji v isti barvi ter tako ustvarijo elegantno obleko za zmenek.

Dejavnosti na prostem za valentinovo

Bo valentinovo dan za izlet ali romantični sprehod? Potem za svoj videz potrebuješ ključni kos, ki te dovolj greje (navsezadnje je februarja običajno še zelo mrzlo) in je udoben za gibanje. 

Svojemu ključnemu kosu lahko dodaš udoben plišasti plašč in za poudarek izbereš rdečo, barvo ljubezni, bodisi na vratu kot šal, na ustnicah kot šminko ali kot čudovito torbico. 

Moški se lahko odločijo za siv plašč, ki naredi vsako obleko elegantno, in poskrbijo za zanimiv pridih s kavbojkami in škornji.

Cenovno dostopna darila za tvoje valentinovo

Moški lahko presenetijo svoje dekle s cvetjem, ki bo trajalo večno, verižico s srčkom ali zapestnico iz rožnatega zlata znamke Michael Kors. 
On bo najbrž vesel nove elegantne usnjene torbe, zanimivega kozarca za pivo ali zapestnice Fossil, ki ga bo vedno spominjala nate. 

Za čudovit zaključek valentinovega predlagamo skupni večer ob čaju v ljubkih skodelicah za pare.

BestSecret
BestSecret FOTO: Arhiv ponudnika

Če želiš postati članica te ekskluzivne modne skupnosti in nakupovati vrhunske blagovne znamke z odličnimi popusti, izkoristi to ekskluzivno povabilo.


Naročnik oglasa je BestSecret.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3