Slovenija
Oglas

6 cenovno ugodnih lepotnih izdelkov, ki jih vsi obožujejo

Ljubljana, 24. 11. 2022 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 4 min

Si se kdaj vprašala, kateri so tisti nujni lepotni izdelki, ki bi jih potrebovala, da bi se počutila lepše in samozavestnejše?

LF

Danes vam bomo predstavili kar 6 lepotnih izdelkov, ki vas bodo zagotovo očarali. S svojimi učinki vas bodo tako prevzeli, da bodo zagotovo hitro pristali na vaši listi najljubših kozmetičnih izdelkov. Predstavili vam bomo 2 izjemni kremi za obraz, ki sta prejeli že številne pozitivne komentarje glede učinkov na kožo, fantastičen serum za rast trepalnic, vrhunsko prehransko dopolnilo Procollagen zaradi katerega bodo vaši lasje močnejši in bolj sijoči, nohti pa trši in lepšega videza. Procollagen bo vplival tudi na hitrejši metabolizem in posledično lažjo izgubo kilogramov ter zmanjšanje celulita. Ker pa prihaja čas zimskih temperatur, je obvezna oprema v vaši torbici tudi vlažilna krema za roke, ki vam bo pričarala nebeško mehke dlani. 

LF

NAJBOLJ PRODAJNA KREMA PROTI GUBICAM 4D HYALURON

- Prvi učinki uporabe bodo vidni že v 2 tednih. 

- Krema se izjemno hitro vpije in ne pušča mastnih sledi na obrazu. 

- Je odlična podlaga za make-up, saj bodo zaradi nanosa kreme ličila obstojnejša. 

- Primerna je za vse tipe kože. 

- Po redni uporabi bo vaša koža bolj mladostna, sijoča in enakomernega tena. 

- Krema je dermatološko testirana in potrjena s strani strokovnjakov. 

LF

VRHUNSKO PREHRANSKO DOPOLNILO PROCOLLAGEN

- Vsebuje enega izmed najbolj kvalitetnih kolagenov na našem trgu, kar se bo najbolj poznalo po hitrih učinkov zaradi takojšne absorpcije kolagena. 

- Ena kapsula ima kar 13 sestavin, kar je 3x več kot vsa ostala prehranska dopolnila. Zaradi tega ne potrebujete več po 10 različnih prehranskih dopolnil, saj boste že z Procollagenom svojemu telesu ponudili vse potrebne vitamine in minerale za optimalno delovanje. 

- Naše redne uporabnice poročajo, da so že po nekaj tednih opazile veliko bolj gostejše in sijoče lase, trše nohte in lepši tonus kože. 

- Prehransko dopolnilo Procollagen se odlično bojuje tudi proti stresnim hormonom in pozitivno vpliva na delovanje ščitnice. 

LF

LUKSUZNA KREMA S KAVIARJEM 4D CAVIAR 

- Sestavljena je iz izjemno dragocenega kaviarja, ki ima v kozmetiki številne pozitivne lastnosti na našo kožo. 

- Že po prvem nanosu bo vaša koža popolnoma prenovljena in mehka na otip. 

- Če vas moti utrujen videz kože, ki je popolnoma brez sijaja, vam bo 4D Caviar pričaral mladostni videz, ki bo ponovno zažarel v svoji lepoti. 

- Tudi če boste kdaj spali manj kot 8 ur, se to ne bo več poznalo na vašem obrazu.

- Odlično se bojuje tudi proti vsem nepravilnostim – če imate težave z mozolji, aknami in podočnjaki, bodo ti po redni uporabe kreme izginili. 

- Sestavljen je iz samo visokokakovostnih sestavin, ki jih ne boste našli v nobeni drugi kremi. 

LF

- Prepričani smo, da po uporabi te kreme ne boste več želeli uporabljati nobene druge kreme, saj vas bo popolnoma očarala. 

NEVERJETNI SERUM ZA RAST TREPALNIC IN OBRVI EYELASH

- Po uporabi tega seruma, ne boste več potrebovali maskare, saj bodo že vaše naravne trepalnice dovolj dolge, temne in močne. 

- Odlično učinkuje tudi na obrveh in boste z uporabo seruma na obrveh, lažje dosegli popolno obliko obrvi za vaš obraz. 

- Serum Eyelash je izjemno enostaven za nanos in je primer tudi za uporabnice kontaktnih leč in za tiste z občutljivejšimi očmi. 

- Lahko ga uporabljate tudi na umetnih trepalnicah in z nanosom seruma bolj negujete svoje naravne trepalnice, ki bodo po odstranitvi umetnih, veliko bolj močnejše in daljše. 

LF

- Serum preprečuje izpadanje trepalnic. 

BOŽANSKI KREMI ZA ROKE AQUA IN ROYAL 

- Krema Aqua je bolj vlažilna, se izjemno hitro vpije in ima prijeten nežen vonj po mandarinah. 

- Krema Royal je po teksturi v primerjavi z Aquo veliko bolj bogata in hranilna ter primerna predvsem za tiste, ki se vsakodnevno srečujete s suhimi dlanmi. 

- Obe kremi imata veliko pakiranje – 100 ml, kar pomeni, da imate kremo za res veliko časa. 

- Krema Aqua je primerna za vsakodnevno rabo, ko želite, da se krema res v trenutku vpije v vaše dlani, krema Royal pa je bolj mastna in je namenjena za tisti čas v dnevu, ko si boste več

LF

časa vzeli za razvajanje ali ob večerih, da se zjutraj prebudite s prenovljenimi dlanmi.

Brez heca! Vse te izdelke lahko samo še nekaj dni prejmeš v akcijskem paketu po noro ugodni ceni! 

Trenutno pri Lux-Factorju poteka Black Friday akcija, zato lahko vse te izdelke dobite po najugodnejši možni ceni. Svoj paket lahko naročite na spletni strani: www.luxfactor.com ali po telefonu: 01 777 41 07. 

Pozor! Na vse izdelke velja tudi 30-dnevna garancija zadovoljstva.

 

Naročnik oglasa je Combokin sp. zoo.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3