Slovenija
Oglas

80.000 dolarjev na noč za zasebni otok na Maldivih!

Ljubljana, 29. 10. 2023 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 4 min

Samo za trenutek zaprite oči in si predstavljajte idejo o pobegu na zasebni otok Waldorf Astoria na Maldive. Kaj bi naredili s celim tropskim otokom samo zase? V zasebnem letovišču lahko počnete vse, kar vam srce poželi! Raziskujte, umaknite se, pobegnite in praznujte.

To je največji zasebni otok na Maldivih, kjer so vsi vidiki skrbno zasnovani. Dve elegantni vili na plaži, ena vila nad vodo in ena rezidenca s štirimi spalnicami lahko sprejmejo do 24 gostov. Vsaka vila se ponaša s prefinjenim, a modernim slogom, poudarjenim z likovno umetnostjo, maldivskim šarmom in opremo najvišjega svetovnega razreda. Raziščite otok s kolesom, uživajte v številnih morskih dejavnostih ali pa se pod budnim očesom osebnega trenerja podajte v najsodobnejšo otoško telovadnico.

RAZKOŠNE VILE NA MALDIVIH

V letovišču lahko izbirate med vodnimi vilami in vilami na plaži. Vsaka vila meri več kot 1000 m2; opremljena je z zunanjim gazebom, velikim 200 m2, ogromno leseno teraso v velikosti 450 m2 ter tudi z zunanjim neskončnim bazenom površine 170 m2. Vsaka spalnica se tudi ponaša tudi z notranjim in zunanjim tušem ter zasebno masažno kadjo.

Ko gre za sanjski oddih, Maldivi nikoli ne razočarajo. Tokrat vam predstavljamo izjemno razkošje in udobje v enem izmed najbolj prestižnih letovišč na Maldivih. Vila na plaži s sodobnim dizajnom, ki bo zagotovila popolno sprostitev za 6 odraslih in 3 otroke. Ta čudovita vila ima več kot 5 sob in veliko zunanjega prostora. To pomeni, da vam ne bo nikoli zmanjkalo kotičkov za sproščanje ter raziskovanje. Velika terasa, osvetljena tako podnevi kot ponoči, ponuja čudovite razglede na beli pesek in turkizno modro morje. Za dodatno sprostitev vam je na voljo tudi lastna masažna kad. Vila na plaži je idealna izbira za tiste, ki cenijo zasebnost. Leži ločeno od glavnega dela letovišča in se ponaša s svojim gazebom, ki je kot nalašč za romantične večerje ob sončnem zahodu ali večerno opazovanje zvezd. Velikost terase vam omogoča, da se preprosto prepustite občutku, da ste na lastnem otoku. Da bi bivanje postalo še bolj brezskrbno in razkošno, je v vili na voljo osebje, ki bo zadovoljilo vse vaše potrebe. Čistilke bodo poskrbele za vaše udobje in čistočo, butler pa bo na voljo 24 ur na dan, pripravljen izpolniti vse vaše želje. Za družine je na voljo tudi varuška, da bodo otroci deležni popolne pozornosti in zabave.

Prihod do vaše vile ne bi mogel biti bolj razburljiv. Na voljo imate osebni gliser, ki vas bo pripeljal do privatnega otoka, kjer se vila nahaja. To potovanje že na začetku ustvari občutek, da ste se resnično umaknili od sveta in prispeli v svoj lastni raj na zemlji.

ZASEBNI BUTLER

Imeti zasebnega butlerja na Maldivih je pravo razvajanje in popolna izkušnja razkošja. Vaš osebni butler ni le svetovalec pri izbiri vrhunskih vin, ampak je tudi vaš zvesti spremljevalec, ki je na voljo 24 ur na dan, pripravljen izpolniti vse vaše želje. Poleg tega zasebni butler poskrbi za organizacijo izletov, tako da lahko raziskujete okolico in doživite različne aktivnosti, ki jih otok ponuja. Hkrati lahko vašemu bivanju dodajo čarobne trenutke s presenečenji in organizacijo ekskluzivnih zabav ter kosil v udobju vaše vile.

HRANA SVETOVNEGA RAZREDA

V tem luksuznem letovišču ima hrana povsem nov pomen. Z 11 različnimi restavracijami in bari, od katerih vsak ponuja edinstveno izkušnjo, se vaše kulinarično popotovanje začne. V tem letovišču obedovanje ni le obrok – je priložnost za ustvarjanje spominov. Uživajte v osupljivi okolici, svežem morskem vetriču in brezhibni storitvi, ki spremlja vsak grižljaj. Letovišče vas vabi, da odkrijete užitek obedovanja v okolju, ki je tako osupljivo kot okusi na vašem krožniku. 

KDAJ JE NAJBOLJŠI ČAS ZA OBISK MALDIVOV?

Najboljši čas za obisk Maldivov je med novembrom in aprilom, ko ni monsunske sezone. Takrat je v Sloveniji mrzlo in deževno vreme, na Maldivih pa je toplo poletno vreme. Monsunska sezona na Maldivih običajno traja od maja do oktobra ali novembra. Med deževno sezono boste najverjetneje doživeli nevihte, ki včasih trajajo več dni, vendar se še vedno pojavlja veliko suhih in sončnih obdobij. Priporočamo bivanje marca in aprila (razen velikonočnih praznikov, ko so cene višje). Takrat boste uživali v vročem in suhem vremenu ter tudi gostov bo manj in cene bodo nižje.

KOLIKO DNI NAJ BO MINIMALNO NAMENJENIH OBISKU MALDIVOV?

Maldivi so primerni za enotedenske počitnice, čeprav je idealno bivanje dolgo od deset do štirinajst dni. Čas dopustovanja je odvisen je od tega, kako želite preživeti bivanje v letovišču. Če želite počivati, uživati v hrani in razkošju, je en teden v letovišču dovolj. Če pa želite videti še ostale otoke, oziroma narediti split stay (obisk lokalnega otoka in letovišča ali dveh ali več letovišč)  predlagamo vsaj deset dni. Transferji med otoki so namreč naporni in zahtevajo veliko časa. V obeh primerih je ponudba vodnih aktivnosti in ekskurzij velika, tako da vam deset dni gotovo ne bo dolgčas.


Naročnik oglasa je Turistična agencija Mojimaldivi.

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou