Slovenija
Oglas

Adijo botoks, adijo gubice – rešitev je v tej kremi!

Ljubljana, 20. 01. 2022 09.32 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Uporaba botoksa je lahko nevarna, draga in boleča. Obstaja način, ki bo zagotovil kar 10 let mlajši videz, popolnoma naravno ter neboleče.

Lux-Factor 4D Hyaluron
Lux-Factor 4D Hyaluron FOTO: Arhiv ponudnika
Lux-Factor 4D Hyaluron
Lux-Factor 4D Hyaluron FOTO: Arhiv ponudnika

Od gubic se lahko poslovite s TO kremo, ki vsebuje le naraven hialuron in ne povzroča alergijskih reakcij, ob enem pa je trenutno na voljo tudi s 50 % popustom!

Spoznajte ključno sestavino krem proti gubicam

Ste vedeli, da je hialuronska kislina naravna sestavina človeškega telesa? Je ključna komponenta zdrave kože, njeno pomankanje pa najhitreje opazimo kot suho kožo ter s pojavom gub.

Hialuronska kislina je ključna sestavina kreme proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron, saj jo vaša koža nujno potrebuje za vlaženje obraza in spodbujanje rasti kožnih celic. S svojim delovanjem uspešno zakrije gube in linije, ohranja gladko kožo in mladosten videz. 

Lux-Factor 4D Hyaluron
Lux-Factor 4D Hyaluron FOTO: Arhiv ponudnika

Pazljivo pri izbiri hialurona, ki ga nanašate na kožo

Kozmetika z vsebnostjo hialuronske kisline je primerna za vse tipe kože, vendar velja pri izbiri hialurona biti previden, saj hialuron iz kitajskega uvoza ni vedno klinično preizkušen in lahko privede do alergijskih reakcij. Izberite kremo proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron, ki vsebuje 100 % naravno hialuronsko kislino evropskega porekla, ki je dermatološko potrjena. 

Hiter in enostaven nanos

1. PRED UPORABO NEŽNO OČISTITE OBRAZ, VRAT IN DEKOLTE.

Za čiščenje obraza uporabite neagresivne izdelke. Poskrbite, da dobro odstranite ličila, še posebej zvečer, saj mašijo pore in lahko povzročijo kožne madeže. 

2. NANESITE TANKO PLAST KREME NA CELOTEN OBRAZ. 

Z nežnimi krožnimi gibi vmasirajte kremo v kožo. Kremo 4D HYALURON lahko uporabljate tudi na vratu in dekolteju. Primerna je tudi za nego okrog oči.

Lux-Factor 4D Hyaluron
Lux-Factor 4D Hyaluron FOTO: Arhiv ponudnika

3. PUSTITE, DA SE KREMA VPIJE.

Počakajte nekaj sekund, da se krema vpije, nato pa lahko normalno nadaljujete z nanosom ličil. Krema 4D HYALURON je tudi odlična podlaga za ličila, saj ima lahko teksturo in ne pušča mastnih sledi. 

Krema je navdušila že 42.000 Slovenk!

Navdušila je mnoge Slovenke, zaradi njenih naravnih sestavin in odličnih rezultatov pa jo priporočajo tudi strokovnjaki. 

800 uporabnic je kremo testiralo 30 dni, poglejte njihove rezultate:

- Videz izraznih in globokih gub ter izraznih linij se ob redni uporabi lahko zmanjša do 80 %.

- Koža je lahko do 60 % bolj navlažena.

- Izboljšata se struktura in tonus kože.

- Primerna je za vse tipe kože, tudi za najbolj občutljivo.

Lux-Factor 4D Hyaluron
Lux-Factor 4D Hyaluron FOTO: Arhiv ponudnika

Po enem mesecu uporabe kreme Lux-Factor 4D HYALURON uporabnice niso želele uporabljati nobene druge kreme proti gubicam.

Poslovite se od gubic tudi vi!

Zdaj lahko svojo kremo proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron naročite po promocijski ceni z več kot 50 % popusta, samo na www.luxfactor.com ali na brezplačni telefonski številki 01 777 41 07. 

 

Naročnik oglasa je Lux-Factor Cosmetics Ltd.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni