Slovenija

Albanski zunanji minister v torek in sredo v Ljubljani

Ljubljana, 05. 02. 1998 18.08 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

V torek, 10. februarja, bo na dvodnevni obisk v Slovenijo prispel albanski zunanji minister Paskal Milo.Minister Milo se bo srečal z najvišjimi slovenskimi predstavniki.

Vodja albanske diplomacije se bo v torek najprej srečal s slovenskim kolegom Borisom Frlecem, po srečanju pa spregovoril na novinarski konferenci. Milo se bo nato sestal s podpredsednikom vlade Marjanom Podobnikom in predsednikom države Milanom Kučanom, zatem se bo pogovarjal s člani Gospodarske zbornice Slovenije, popoldne pa se bo sestal še s predsednikom odbora za mednarodne odnose DZ Jelkom Kacinom. V sredo, 11. februarja, se bo albanski zunanji minister pogovarjal na ministrstvu za gospodarske dejavnosti, nato se bo srečal z obrambnim ministrom Titom Turnškom, sledilo pa bo tudi srečanje z državnim sekretarjem na ministrstvu za ekonomske odnose in razvoj Edom Pirkmajerjem.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.