Slovenija

ALEJI zlato priznanje za dizajn in razvoj

Ljubljana, 31. 05. 2023 18.02 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Evropsko združenje nakupovalnih središč (ECSP) je Aleji podelilo zlato priznanje za dizajn in razvoj. "S tem si je Aleja le še utrdila svoj položaj vodilne v panogi, saj je kot prvo nakupovalno središče v Sloveniji prejela to nagrado, na kar smo izjemno ponosni," je ob prejemu zlatega priznanja dejal direktor Toni Pugelj.

ALEJA SKY bo ponovno postala epicenter zabave.
ALEJA SKY bo ponovno postala epicenter zabave. FOTO: Barbara Reya

Kot je še dodal Pugelj, nagrada v njihovi industriji pomeni, kot bi film dobil oskarja. Po praznovanju tretjega rojstnega dne nakupovalnega središča pa že napovedujejo tudi pestro poletno dogajanje. "Torki bodo za koncerte, ostali dnevi pa za številna doživetja, športne oddihe na strehi, rekreacijo in filme," še dodaja Pugelj. 

Direktor ALEJE Toni Pugelj in vodja marketinga Klavdija Miklavžin Javornik
Direktor ALEJE Toni Pugelj in vodja marketinga Klavdija Miklavžin Javornik FOTO: Barbara Reya

Obljubljajo zabavo z raznolikim programom in paleto koncertov v živo s priznanimi slovenskimi glasbeniki, obiskovalci si bodo na prostem lahko ogledali tudi filme. 

Vsekakor bo poletje vznemirljivo, polno dogodivščin, zabave in nepozabnih trenutkov, so še sporočili iz nakupovalnega središča Aleja. Dogodke bodo popestrili Ana Pupedan, Roma Child, Anja Rupel, Leopold I., Tomaž Domicelj, Regen, Dominik Kozarič, Regina, AKA Noemi, Freekind, Plateau in Koala Voice

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Zentrum
31. 05. 2023 21.30
+4
Me ne vidijo.