Slovenija
Oglas

Ali veste, kako pravilno negovati tetovažo?

Ljubljana, 22. 10. 2020 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Tetovaže so zadnjih nekaj let velik trend in danes je že težko najti koga, ki je nima. Pa naj bo to le majhno posvetilo v znak ljubezni … Spomin, ki bo živel za vedno … Ali pa gre za življenjsko zgodbo, ki prekriva skoraj celo telo. Ni pomembno, ali je ljudem vaša tetovaža všeč, pomembno je, da je všeč vam in da vam nekaj pomeni. In, pomembno je tudi, da tetovažo primerno negujete. Če jo imate za vedno, naj tudi za vedno prekrasno izgleda, kajne?

Tatoo Nano Shock
Tatoo Nano Shock FOTO: Arhiv ponudnika

Tetoviranje je postopek, ki  korenito poseže v vašo telo, natančneje kožo. Takoj po tetoviranju so tetovirani predeli kože suhi in srbeči, občutek pa je podoben sončnim opeklinam. To je povsem normalna in pričakovana faza zdravljenja in celjenja ranjene povrhnjice, a vseeno moramo poskrbeti za varno in učinkovito nego. Le tako se lahko koža pravilno zaceli, tetovaži pa s tem zagotovimo, da ne bo zbledela.   

Tatoo Nano Shock
Tatoo Nano Shock FOTO: Arhiv ponudnika

Navadne kreme niso primerne za nego tetovaž

Postopek tetoviranja se ne konča, ko zapustite salon. Potrebujete ustrezno mazilo, ki ne sme vsebovati nepotrebnih sestavin, ki še dodatno obremenijo predel kože, ki je pod stresom. Navadne vlažilne kreme lahko vsebujejo dišave, ki dodatno dražijo kožo in lahko povzročijo alergijske reakcije. Zato bodite pri izbiri kreme oziroma mazila previdni. Najprimerneje je, da izberete specializirano mazilo za tetovaže. Priporočamo mazilo za nego tetovaže Tatoo Nano Shock, ki je edinstvena kombinacija klinično testiranih učinkovin in zagotavlja: bolj žive barve in sijoč videz tetovaž, tako novejših kot starejših; optimalen vlažilen in pomirjujoč učinek; visok zaščitni faktor pred UVA/UVB žarki, ki varuje kožo pred gubanjem in drugimi znaki poškodb in staranja.   

Tatoo Nano Shock
Tatoo Nano Shock FOTO: Arhiv ponudnika

Kaj je TATTOO NANO SHOCK? 

Gre za profesionalno negovalno mazilo in prvi izdelek s patentirano formulo, razvito izključno za nežno, varno in hranilno nego predelov s tetovažami. Sinergično delovanje visokokakovostnih sestavin zaščiti občutljivo in ranljivo področje kože ter skrbi za čiste linije in jasne barve. Vsebuje karitejevo maslo, kakavovo maslo in mandljevo olje, ki kožo nežno negujejo in nahranijo, preprečujejo izsušitev ter zmanjšujejo občutek razdraženosti.   

Tatoo Nano Shock
Tatoo Nano Shock FOTO: Arhiv ponudnika

Kako uporabljati TATTOO NANO SHOCK? 

Mazilo je enostavno za uporabo in omogoča prijeten in enostaven nanos. Za nego svežih tetovaž je priporočljivo, da ga uporabite, ko je tetovaža suha (nekje 3 tedne po tetoviranju) ter ga skrbno mažete na tetoviranem predelu vsaj dvakrat na dan. Za nego že obstoječih in že zaceljenih tetovaž pa je priporočeno, da ga uporabite enkrat do dvakrat na dan in s tem skrbno negujete tetovirano mesto. 

Kje ga lahko naročite? 

V mesecu oktobru lahko svoje mazilo za nego tetovaže dobite po ekstremno ugodni ceni in s kar 50 % popustom. Naročite ga lahko na spletni strani Lux-Cosmetics.com ali preko brezplačne telefonske številke: 01 777 41 07. Naročen paket bo pri vas že naslednji delovni dan, vi pa boste lahko še naprej uživali v sijoči tetovaži, ki bo zaradi mazila vedno zgledala sveža in primerno zaščitena.

 

Naročnik oglasa je Lux-Factor Cosmetics Ltd.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni