Slovenija
Oglas

Ana Klašnja nam je zaupala, kako neguje svojo kožo …

Ljubljana, 27. 02. 2022 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Vedno nasmejana balerina, znana tudi kot žirantka v šovu Slovenija ima talent – Ana Klašnja, izgleda kot 30-letnica. Kaj je skrivnost njene čudovite kože?

LF
LF

Ana je razkrila, da za nego svoje kože uporablja le najboljše izdelke, s skrbno izbranimi sestavinami. Pred kratkim je začela uporabljati kozmetiko Lux-Factor, ki jo je navdušila. Povedala je …

»Moja koža je izredno tanka in suha, zato uporabljam izdelke, ki jo navlažijo in nežno negujejo. Ličila vsakodnevno na moji koži ostanejo več ur, s tem pa mi povzročajo neprijeten občutek zategnjenosti. Iskala sem kremo z lahko teksturo, ki kožo obenem pomirja in nahrani tudi pod težo ličil. Kremo Lux-Factor 4D Hyaluron priporočam vsem, ki iščete kvalitetno kremo, ki se hitro vpija in izredno nahrani kožo.«

Nadomestila bo uporabo 5 izdelkov

Krema, ki jo uporablja Ana Klašnja vsebuje kar 5 izdelkov v 1. Nadomestila bo uporabo dnevne, nočne, vlažilne in pomlajevalne kreme, izkazala pa se bo tudi kot odlična podlaga za dolgo obstojen make-up. Zaradi lahke teksture je dobro mazljiva, se hitro vpije v kožo in ne pušča mastnih sledi.

LF

Zakaj jo obožujemo?

Kremi proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron smo dodali novo patentirano formulo, četrto dimenzijo (4D), ki s svojim delovanjem trajno zgladi kožo in nudi mladostnejši videz z vsakim nanosom. Zaradi 100 % naravnih sestavin je krema proti gubicam 4D Hyaluron primerna za vse tipe kože in ne povzroča alergijskih reakcij. 

Uporablja jo več kot 42.000 Slovenk!

Navdušila je mnoge Slovenke, zaradi njenih naravnih sestavin in odličnih rezultatov pa jo priporočajo tudi strokovnjaki. 

800 uporabnic je kremo testiralo 30 dni, poglejte njihove rezultate:

- Videz izraznih in globokih gub ter izraznih linij se ob redni uporabi lahko zmanjša do 80 %.

- Koža je lahko do 60 % bolj navlažena.

- Izboljšata se struktura in tonus kože.

- Primerna je za vse tipe kože, tudi za najbolj občutljivo.

LF

Po enem mesecu uporabe kreme Lux-Factor 4D HYALURON uporabnice niso želele uporabljati nobene druge kreme proti gubicam.

Se bojite nakupovanja prek spleta? 

Ne skrbite, na vaš prvi nakup vam nudimo kar 30-dnevno garancijo. V primeru nezadovoljstva lahko izdelek vrnete, mi pa vam bomo povrnili kupnino.

Sedaj na voljo s kar 50 % popustom!

Zdaj lahko svojo kremo proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron naročite po promocijski ceni z več kot 50 % popustom, samo na www.luxfactor.com ali na brezplačni telefonski številki 01 777 41 07.

LF

 


Naročnik oglasa je Lux-Factor Cosmetics Ltd.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3