Slovenija
Oglas

Arina spomladansko-poletna kolekcija 2021: popolna kombinacija modnega šika in udobja

Ljubljana, 15. 04. 2021 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Napovedovalci modnih trendov so povedali svoje: letošnja pomlad in poletje bosta v znamenju dovršene kombinacije mode in udobja. Kar je blagovni znamki čevljev in modnih dodatkov ara pisano na kožo.

Zapeljiva barvna paleta, inovativni zunanji materiali

Omenjeni lastnosti namreč predstavljata samo jedro arine ponudbe. Ara to pomlad in poletje navdušuje s številnimi inovacijami, z zapeljivo in trendi spomladansko-poletno barvno paleto ter z raznovrstnimi visokokakovostnimi materiali. 

Arina spomladansko-poletna kolekcija 2021
Arina spomladansko-poletna kolekcija 2021 FOTO: Arhiv ponudnika

Modnim pastelnim barvam v odtenkih peska, roza vrtnic in kamelje kože ara samozavestno ob bok postavlja kreacije v vpadljivih, močnih odtenkih konjaka in viskija. Tem se pridružujejo umirjeni, modrikasto-turkizni toni, pa tudi kovinski odtenki v barvi belega zlata, srebra in platine. Zunanji materiali so kot vedno kakovostni in trpežni, predvsem pa raznoliki: od kozjega in govejega usnja, preko nubuka, pa vse do inovativnega ara bambusa. 

3 ključne inovacije za maksimalno udobje

Poleg najnovejših modnih smernic arina spomladansko-poletna kolekcija v obuvala vključuje tri inovacije, ki delajo arine čevlje edinstvene ter značilno udobne.

- Podplat Dynergy: s pomočjo oblazinjenih lamel se podplat prilagaja spreminjajočemu se pritisku in gibanju stopala.  

- Fusion4: dinamična funkcija raztega in oblazinjenja v zgornjem delu in na podplatu obuvala zagotavlja udobje nošenja kot še nikoli poprej.

- Funkcija HighSoft: mehek zgornji del obuvala, prilagodljiv podplat, prožen in oblazinjen vložek ter poseben penast vložek skrbijo za še udobnejšo izkušnjo hoje.

Superge na 1001 način

Različni modeli arinih superg, opremljeni s funkcijo Fusion4, podplatom Dynergy ali HighSoft tehnologijo še naprej osvajajo srca in stopala uporabnic širom sveta. Novost letošnje pomladi je okolju prijazna, raztegljiva zunanja obloga iz bambusovih vlaken, v katero je ara odela izbrane modele in jih tako naredila še mehkejše. Ko pride do barv, med vrhunce sezone sodijo modne pastelne različice, živordeči in modro-belo-rdeči športni modeli, copati v drznih rjavih in kovinskih odtenkih, pa tudi superge, okrašene s svetlikajočimi se kamenčki, ličnimi vezalkami ali svetlečimi napisi. 

Arina spomladansko-poletna kolekcija 2021
Arina spomladansko-poletna kolekcija 2021 FOTO: Arhiv ponudnika

Usnjeni sandali in natikači za najzahtevnejše

Arini usnjeni s tehnologijo HighSoft opremljeni sandali in natikači predstavljajo obvezen kos letošnje poletne garderobe. Polno plutovinasto peto dopolnjuje širok pleten trak, ki ga krasijo tanjši svetleči trakovi v različnih kovinskih barvah. Obuvalo je kljub polni peti zelo lahko, tehnologija HighSoft pa zagotavlja mehek in dinamičen korak. 

Arina spomladansko-poletna kolekcija 2021
Arina spomladansko-poletna kolekcija 2021 FOTO: Arhiv ponudnika

Ara še naprej ponuja različne širine kopit in polovične številke

Kot vedno ara tudi z novo spomladansko-poletno kolekcijo skrbi za vse okuse in vsa stopala – zato še naprej poleg široke palete različnih modelov čevljev lahko izbirate tudi med različnimi širinami kopit (F ½, G, H in K) ter polovičnimi številkami.

 

Naročnik oglasa je Ara Slovenija.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1