Slovenija

Avstrijski minister za gospodarstvo prihaja v Slovenijo

Ljubljana, 22. 01. 1998 15.52 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Na dvodnevni obisk v Slovenijo bo popoldne prispel avstrijski minister za gospodarstvo Hannes Farnleitner. Že popoldne se bo srečal z ministroma za ekonomske odnose in razvoj ter za gospodarsko dejavnost, Marjanom Senjurjem in Metodom Dragonjo, v petek dopoldne pa se bo pogovarjal še z direktorjem urada za evropske zadeve Igorjem Bavčarjem in predsednikom vlade Janezom Drnovškom. Med svojim obiskom v Sloveniji bo minister Farnleitner slovesno odprl tudi prostore novega avstrijskega veleposlaništva v Sloveniji.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.