Slovenija
Oglas

Barve spremenijo dom: obnavljajmo skupaj

Ljubljana, 15. 11. 2023 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Avgusta so Slovenijo prizadele uničujoče poplave, ki so po intenzivnosti in obsegu presegle vse dosedanje ujme.

Podjetje JUB d.o.o. je zato skupaj z Zvezo prijateljev mladine Slovenije, Obrtno-podjetniško zbornico Slovenije in Sekcijo slikopleskarjev, fasaderjev in črkoslikarjev začelo projekt "Barve spremenijo dom: obnavljajmo skupaj". Ta bo pomagal pri obnovi domov, ki so bili prizadeti v poplavah.

JUB

Kaj storiti, če so vaš dom prizadele poplave?

Če so tudi vaš dom prizadele poplave, izkoristite to priložnost, saj bo JUB d.o.o. doniral 4 izdelke, ki vam bodo pomagali vrniti dom v prvotno stanje.

1. JUPOL Gold,

2. JUPOL Classic,

3. JUPOL Citro,

4. JUPOL Block

Kako do izdelkov za sanacijo doma?

Za začetek si prenesite letak, ki vsebuje natančna navodila o tem, kako pravilno sanirati po poplavah. Po preučitvi letakov izberite enega izmed štirih JUB-ovih izdelkov, ki je najprimernejši za vašo obnovo JUPOL Gold, JUPOL Classic, JUPOL Citro in JUPOL Block. Nato uporabite kalkulator, ki ga najdete na spletni strani ob kliku na izdelek.  Z njim lahko enostavno izračunate, koliko barve potrebujete za vašo kvadraturo. Za dodatne informacije o sanaciji se lahko obrnete na JUB-ove svetovalce na brezplačni telefonski številki 080 60 50. Na voljo so vam vsak delavnik med 7. in 15. uro. Izpolnite in oddajte vlogo. Ob uspešni oddaji boste prejeli avtomatsko povratno e-sporočilo. Nato pa boste v najkrajšem možnem času prav tako po e-pošti obveščeni o tem, kdaj in kje lahko prevzamete izdelke za sanacijo vašega doma.

JUB

Izpolnite vlogo za donacijo barve in pridobite material, ki ga potrebujete za sanacijo doma.

 

Več informacij o pravilni sanaciji zunanjih in notranjih površin po poplavah najdete na povezavi.

 

Naročnik oglasa je JUB.