Slovenija
Oglas

Bodite plačani za igro s hišnimi ljubljenčki

Ljubljana, 18. 11. 2019 00.01 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 5 min

Prostovoljno sodelujete v zavetiščih za živali? Ste prisotni na skoraj vseh sejmih za hišne ljubljenčke? So vas kdaj videli v službi ali šoli brskati po fotografijah simpatičnih kužkov in muck po Instagramu? Če ste pokimali z glavo na katero koli od teh, berite naprej! To je za nas, ljubitelje hišnih ljubljenčkov!

Hišni ljubljenčki so del družine. Če bi jih lahko povsod peljali s seboj, bi to tudi storili. Misel na to, da bi jih pustili same doma, ko gremo v službo, nas že razžalosti, kaj več, če bi jih morali pustiti za dlje časa doma zaradi dela ali počitnic. Zavedamo se, da obstajajo okoliščine, ko jih res ne moremo vzeti s seboj, zato se po navadi obrnemo na ponudnike za oskrbo hišnih ljubljenčkov - pesjake, hotele ali skrbnike.

V preteklosti so bili lastniki hišnih ljubljenčkov zadolženi za preverjanje skrbnikov za njihove ljubljenčke. To je običajno vključevalo klicanje prijateljev ali družinskih članov in opraviti razgovore z na desetine ljudi, da bi našli nekoga, ki je vreden zaupanja.

Na srečo so dnevi iskanja in preverjanja skrbnikov za nami. Zdaj lahko direktno iz vašega telefona najamete sprehajalca psov ali skrbnika. Nič več dolgih intervjujev. Nič več uslug s strani prijateljev ali družinskih članov. Uporabite Wagney.com in hitro najemite skrbnika.

Tako enostavno kot naročiti pico!

Kaj je Wagney.com?

Wagney je fantastična nova storitev, ustanovljena septembra 2019 in omogoča lastnikom hišnih ljubljenčkov, da enostavno najdejo in najamejo preverjene in zanesljive skrbnike hišnih ljubljenčkov, ki so pripravljeni poskrbeti za njihove ljubljenčke, kot za lastno družino.

Wagney je varen, priročen in cenovno ugoden način, da zagotovite, da je vaš kosmati prijatelj v ljubečem domu, ko ste odsotni.

Wagney je nova skupnost ljubiteljev hišnih ljubljenčkov, kjer lahko lastniki hišnih ljubljenčkov enostavno najdejo in rezervirajo preverjene skrbnike, ki so pripravljeni skrbeti za hišne ljubljenčke, kot za lastno družino.
Wagney je nova skupnost ljubiteljev hišnih ljubljenčkov, kjer lahko lastniki hišnih ljubljenčkov enostavno najdejo in rezervirajo preverjene skrbnike, ki so pripravljeni skrbeti za hišne ljubljenčke, kot za lastno družino. FOTO: PR/Arhiv ponudnika

Vse rezervacije, opravljene prek spletne strani, vključujejo:

• Garancijo Vračila Denarja,

• 24/7 spletna podpora za stranke in

• Dnevne posodobitve fotografij vašega ljubljenčka, medtem, ko uživa v lastnih počitnicah.

Kako Postanem Skrbnik na Wagney?

Se želite igrati ves dan s hišnimi ljubljenčki? Kaj pa, če bi bili za to tudi plačani? Wagney je odličen stranski posel za študente, upokojence, tiste, ki delajo od doma ali tiste, ki delajo s krajšim delovnim časom in so resnični ljubitelji živali.

Wagney je odličen stranski posel za študente, upokojence, tiste, ki delajo od doma ali tiste, ki delajo s krajšim delovnim časom in so resnični ljubitelji živali.
Wagney je odličen stranski posel za študente, upokojence, tiste, ki delajo od doma ali tiste, ki delajo s krajšim delovnim časom in so resnični ljubitelji živali. FOTO: PR/Arhiv ponudnika

Wagney.com vam omogoča zaslužek medtem, ko skrbite za mačke, pse in ostale hišne ljubljenčke drugih ljudi. Tako kot AirBnB (vendar za hišne ljubljenčke) - Wagney povezuje zanesljive ponudnike storitev za oskrbo, ki ponujajo varstvo pri skrbniku, sprehajanje psov, dnevno varstvo in varstvo pri lastniku, z lastniki, ki storitev potrebujejo.

Če ste razmišljali, da bi postali skrbnik, ste se morda vprašali, kako začeti ali kje najti stranke. Postavljanje letakov in objavljanje oglasov na spletu ali na oglasnih deskah so dobri načini za začetek, ampak zdaj, z boljšo tehnologijo je tukaj Wagney -  še ena možnost za vsakogar, ki si želi delo za krajši ali polni delovni čas kot skrbnik.

S prijavo kot skrbnik, boste povezani v mrežo lastnikov, ki potrebujejo zanesljive skrbnike. Prijava je brezplačna in hitra! Sami upravljate svoj čas, določite svoje cene in izbirate, za katere hišne ljubljenčke boste lahko skrbeli.

Začnite svoje varstvo v štirih preprostih korakih!

Wagney
Wagney FOTO: PR/Arhiv ponudnika

Wagney.com poskrbi za vsa plačila strank in račune ter izvaja vse transakcije v elektronski obliki, da samim skrbnikom ni potrebno skrbeti za plačila ali neprijetna pogajanja za ceno v zadnjem trenutku. Wagney ne ponuja samo mreže, ampak tudi vsa orodja, ki jih potrebujete za izgradnjo uspešnega podjetja in stalno oglašuje storitve, da vam tako pomaga pridobiti več strank. Tako lahko energijo usmerite v najpomembnejši vidik dela - ljubezen do psov, mačk, rib in ostalih hišnih živali, ki so v vaši oskrbi.

Wagney ne ponuja samo mreže, ampak tudi vsa orodja, ki jih potrebujete za izgradnjo uspešnega podjetja za hišne ljubljenčke, da se lahko vi osredotočite na varstvo hišnih ljubljenčkov!
Wagney ne ponuja samo mreže, ampak tudi vsa orodja, ki jih potrebujete za izgradnjo uspešnega podjetja za hišne ljubljenčke, da se lahko vi osredotočite na varstvo hišnih ljubljenčkov! FOTO: PR/Arhiv ponudnika

Gospa Edna iz Ljubljane je ena iz med prvih ljubiteljev hišnih ljubljenčkov, ki se je na Wagney prijavila kot skrbnica.

Edna je lastnica Bostonskega terierja, vendar se ji je zdela dobra ideja, da se prijavi na spletno stran in začne ponujati svojo pozornost tudi hišnih ljubljenčkom drugih lastnikov medtem, ko so ti zasedeni.

"Spoznavam ogromno osebnosti in pasem, kar me resnično osrečuje," pravi 44-letna Edna. "Nič ni lepšega kot zaslužiti ob delu nečesa, kar resnično obožuješ."

Privoščite Vašemu Ljubljenčku Lastne Počitnice

Ne glede na to, ali gre za poslovno potovanje ali počitnice, ločitvi od ljubljenčkov ob določenih priložnostih se preprosto ni mogoče izogniti. Ni se vam treba počutiti krivo ali preklicati svojih načrtov, ker sedaj jim lahko omogočite, da preživijo svoje počitnice v resničnem domu z Wagney skrbnikom. Rezervirajte svojega skrbnika zdaj!

BONUS za vse nove Wagney uporabnike: 10% popusta tako, da pri rezervaciji vpišete »WAGNEYSTAY«
Naj vaši ljubljenčki preživijo čas v resničnem domu z Wagney skrbnikom.
Naj vaši ljubljenčki preživijo čas v resničnem domu z Wagney skrbnikom. FOTO: PR/Arhiv ponudnika

V treh preprostih korakih poiščite preverjene skrbnike, ki bodo osrečili vaše hišne ljubljenčke!

Rezervirajte zanesljivega skrbnika v treh enostavnih korakih!
Rezervirajte zanesljivega skrbnika v treh enostavnih korakih! FOTO: PR/Arhiv ponudnika

Vsakega, ki si želi postati skrbnik, ekipa Wagney preveri in njihov postopek preverjanja pa zagotavlja, da so skrbniki na spletni strani zanesljivi, usposobljeni in resnični ljubitelji živali. Varnost naših hišnih ljubljenčkov je glavna prioriteta podjetja. Vse vloge so pregledane in približno 30% jih je odobrenih. Podjetje tudi vzpodbuja lastnike in skrbnike, da določijo datum za spoznavno srečanje, da lahko tako ocenijo ustreznost. To je brezplačno in je odličen način za spoznavanje.

''Verjameva, da je lastništvo hišnih ljubljenčkov privilegij, ki seveda prinaša določeno mero odgovornosti. Hišni ljubljenčki nas osrečujejo in najmanj, kar lahko storimo, je, da jim ljubezen vračamo in jim nudimo udobje. Wagney skrbniki ponujajo osebno pozornost polno ljubezni in meniva, da si to zasluži vsaka žival.'' pravita Kathleen in Andrej Škergat, soustanovitelja Wagney platforme.

Ideja za Wagney se je porodila, ko sva morala pustiti svojo psičko Yuki v pesjaku - vrnila se je po osmih dneh, trepetajoča zaradi anksioznosti. Pridobila je tudi slabe navade med bivanjem, da ne omenjam zajetnih skritih stroškov.

Ideja za Wagney se je porodila, ko se je ustanoviteljeva psička Yuki trepetajoča od anksioznosti vrnil iz pesjaka. Poleg zajetnih skritih stroškov, je Yuki razvila tudi slabe navade.
Ideja za Wagney se je porodila, ko se je ustanoviteljeva psička Yuki trepetajoča od anksioznosti vrnil iz pesjaka. Poleg zajetnih skritih stroškov, je Yuki razvila tudi slabe navade. FOTO: PR/Arhiv ponudnika

Podjetje se želi širiti po vsej državi in ​​išče kvalificirane skrbnike po vsej Sloveniji.

Wagney ekipa stalno vlaga v tehnologijo za hišne ljubljenčke in bo kmalu začela nuditi nove funkcije, ki so trenutno v pripravi.

Ste že kdaj razmišljali o varstvu hišnih ljubljenčkov ali sprehajanju psov za dodaten zaslužek?

Obiščite wagney.com, če želite izvedeti več.

Prejmite 10% popusta za svojo prvo rezervacijo na Wagney.com tako, da ob rezervaciji vpišete »WAGNEYSTAY«!

 

Naročnik oglasa je Wagney Aljoša Škergat s.p.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3