Slovenija
Oglas

Bomerx spletna trgovina – 15 eksluzivnih kozmetičnih blagovnih znamk na enem mestu

Ljubljana, 30. 10. 2023 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 4 min

Ste že slišali kdaj za Bomerx, perspektivno in inovativno podjetje, ki s svojimi vrhunskimi storitvami orje ledino na področju upravljanja priznanih kozmetičnih znamk?

20-članska zagnana ekipa strokovnjakov, priljubljeni bestseller izdelki in nagrada Grazia Beauty Award so le nekateri dejavniki, ki pričajo o tem, da bomo o Bomerxu v prihodnosti zagotovo še veliko slišali. Kdo pa sploh Bomerx je in kakšne izdelke vse vam nudi?

Bomerxova ekipa priznanih strokovnjakov
Bomerxova ekipa priznanih strokovnjakov FOTO: Arhiv ponudnika

Podjetje Bomerx je del mednarodne skupine podjetij, specializiranih za upravljanje s kozmetičnimi znamkami priznanih tujih proizvajalcev. Njihova vizija je sila preprosta, saj želijo svojim dobaviteljem omogočiti edinstven pristop do različnih prodajnih kanalov – primer tega so lepotni saloni, hoteli, SPA in wellness centri, premium parfumerije, lekarne in podobno. Bomerx je veliko več kot le dobavitelj, saj je v svetu kozmetike znan tudi po svoji neumorni vsestranskosti. Svojim "B2B" kupcem poleg natančno izbranih proizvodov namreč zagotavlja tudi celovit marketinški, prodajni in strokovno izobraževalni pristop na najvišjem možnem nivoju. 

V Bomerxovi spletni trgovini najdete vse kozmetične izdelke na enem mestu

V Bomerxovi spletni trgovini lahko izbirate med več kot 1500 različnimi izdelki ekskluzivnih blagovnih znamk, ki so obnorele na stotisoče žensk po vsem svetu. Da, tudi nekatere znane Slovenke (nekaj več o tem v nadaljevanju). To so izdelki za nego obraza, telesa in las; izdelki za nohte in depilacijo; pa dišave in ličila. Na svoj račun boste prišli tudi vsi tisti, ki radi posežete po prehranskih dopolnilih, (sprostitvenih) čajih in organskih proizvodih. Za vsakega nekaj. To je moto, s katerim se v podjetju Bomerx še kako radi pohvalijo. In prav to je tisto, kar jih poleg vrhunske kakovosti tudi najbolj odlikuje.

Več kot 15 ekskluzivnih blagovnih znamk z neverjetnimi sestavinami in učinkovitimi formulacijami lahko sedaj kupite tudi z udobja domačega naslonjača

BABOR, SOTHYS, ZOYA, THALGO in ELEMIS so le nekatere najbolj priljubljene. In zakaj blagovne znamke v Bomerxovi spletni trgovini tako zelo izstopajo? 

Ker številke povedo več kot tisoč besed, naj samo omenimo, da na globalni ravni, vsakih 9 sekund nekdo kupi Pro-Collagen Marine kremo, ki klinično dokazano zmanjšuje videz drobnih linij in gub. Elemis je sicer vodilna britanska negovalna in SPA kozmetika, ki ponosno sodeluje z več kot 1600 prestižnimi hoteli in saloni. 

Na tem mestu pa moramo predstaviti tudi svetovno znano blagovno znamko za nohte GELISH, ki je izdelala prvi permanentni lak za nohte v svetu kozmetike. 

Pika na i uspešnega poslovanja je prejem letošnje prestižne lepotne nagrade

O Bomerxovi odličnosti in inovativnosti priča tudi prejem prestižne nagrade Grazia Beauty Award v kategoriji "Nega obraza – izdelek, ki spremeni življenje". In kateri izdelek je tisti, ki je pokoril močno konkurenco, prepričal strokovno žirijo in osvojil zahtevna srca bralk? Gre za enega najbolj prodajanih izdelkov v spletni trgovini, in sicer za Elemis vlažilno kremo proti gubicam, ki je prepojena s pomirjujočim hidrolatom organske angleške vrtnice za vedno umirjeno in navlaženo polt.

Nagrajeni izdelek – Elemis vlažilna krema proti gubicam
Nagrajeni izdelek – Elemis vlažilna krema proti gubicam FOTO: Arhiv ponudnika

Kaj pa o bestseller izdelkih, ki jih najdete tudi v Bomerxovi spletni trgovini, pravijo nekatere znane Slovenke?

Nika Ambrožič Urbas

"Obožujem kozmetiko in sem res vesela, da obstaja spletna trgovina kot je Bomerx, ki s svojo ponudbo in prijaznim pristopom nikoli ne razočara. Do zdaj sem pri Bomerxu naročila že toliko izdelkov, da lahko z gotovostjo potrdim brezhiben in izjemno korekten servis. Izdelki prispejo v izjemno hitrem času, so čudovito zapakirani in vedno pospremljeni s personalizirano zbirko vzorčkov. Niti enkrat se mi še ni zgodilo, da bi bila nad kakšnim izdelkom razočarana. Tu je kakovost resnično na mestu. Zato tej spletni trgovini zaupam in se včasih odločim tudi za kakšen izdelek, ki ga še ne poznam. Sploh ker vem, da mi bo v primeru kakršnekoli dileme nekdo na drugi strani pomagal z nasveti. Hvala, ker ste! "

Nika Urbas
Nika Urbas FOTO: Arhiv ponudnika

Jasna Vale

"Meni je Bomerx všeč zato, ker lahko dobim kvalitetne znamke, ki so ponavadi dosegljive le v kozmetičnih salonih, tudi preko spleta. Moja najljubša kozmetična znamka je Babor, saj sem preizkusila že veliko njihovih izdelkov".

Jasna Vale
Jasna Vale FOTO: Arhiv ponudnika

Preizkusite ekskluzivne izdelke za nego in kozmetiko tudi vi in že danes zasijte v vsej svoji naravni lepoti! Izdelki so na voljo na www.bomerx.si.

 

Naročnik oglasa je Bomerx d.o.o.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja