Slovenija
Oglas

Brezplačna krema za vse! To je nora Black Friday akcija!

Ljubljana, 26. 11. 2021 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Odločili smo se, da naše zveste stranke v okviru Black Friday akcije nagradimo, kot še nikoli doslej! Ob vsakem nakupu vam podarimo kremo za roke po vaši izbiri v vrednosti kar 14,90€! To, da sta kremi res vrhunski govori dejstvo, da sta bili že dvakrat razprodani!

Combokin-1
Combokin-2

Kaj lahko že ta trenutek naredimo, da omogočimo našim dlanem, ki so vsak dan izpostavljene različnim škodljivim dejavnikom, prvovrstno nego in mladosten izgled? Krema za roke ROYAL ali AQUA po svojih skrbno izbranih sestavinah in idealni kombinaciji le-teh presega vse ostale produkte za roke, saj na trgu trenutno ni učinkovitejše kreme, ki bi v svoji sestavi imela olja in masla najvišje kvalitete in pravo kombinacijo formule za popolni izgled vaših rok.

4D HYALURON + brezplačna ROYAL ali AQUA krema za roke

4D HYALURON – Vidno zmanjša izrazne gube, zapolni gube in zgladi tanke linije – do 80 % mlajši videz kože. 

ROYAL – Izredno hranilna krema za roke, obogatena s karitejevim in kakavovim maslom ter arašidovim, mandljevim in sončničnem oljem.

Combokin-3

4D CAVIAR + brezplačna ROYAL ali AQUA krema za roke

4D CAVIAR – Novost v družini izdelkov Lux-Factor. Intenzivna krema proti gubicam z izvlečkom kaviarja, ki nahrani kožo in uspešno odstrani tudi globoke gube v samo 2 tednih.

AQUA – Ekstremno vlažilna krema za roke obogatena z vitamini in provitamini, ki prodre globoko v kožo in zagotavlja potrebno vlažnost. 

Combokin-4

EYELASH SERUM + brezplačna AQUA ali ROYAL krema za roke

EYELASH – Spodbuja rast novih in daljših trepalnic. Za bolj polne, goste in močnejše trepalnice – do 85 % več volumna.

TATTTOO NANO SHOCK + brezplačna AQUA ali ROYAL krema za roke

TATTOO NANO SHOCK – Ohranja čiste linije, žive barve in enakomernost tetovaže. Visok zaščitni faktor varuje kožo pred UVA/UVB žark

Ne zamudite te super priložnosti! 

Vse izdelke Lux-Factor lahko naročite samo na www.luxfactor.net ali preko brezplačne telefonske številke 01 777 41 07! V košarici ob zaključku nakupa vpišite kodo kupona GETAQUA – za kremo Aqua ali GETROYAL – za kremo Royal in vašemu naročilu bomo brezplačno dodali kremo za roke v vrednosti 14,90€. Pohitite, akcija traja le do nedelje, 28. 11. 

 

Naročnik oglasa je Combokin.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1