Čarovniški spektakel za vso družino

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
AVTOR
P.R.
V soboto, 25. januarja se bo v ARENI STOŽICE odvil edinstven ČAROVNIŠKI SPEKTAKEL s prvim hipno čarovnikom na svetu, IMADOM MAGICIAN. IMAD bo v svojem šovu slovensko publiko dobesedno šokiral, saj bo predstavil trike, ki prekašajo Davida Coperfilda in dosedaj še niso bili nikoli videni.

Imad Magician
Imad MagicianFOTO: PR/Arhiv ponudnika

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Če mislite, da se obeta spektakel samo za odrasle, se motite. V triurnem programu bo nastopil tudi najboljši hrvaški iluzionist Luka Vidović, ki bo najmlajše nadobudneže in radovedneže popeljal v svet čarovništva. Luka je zelo smešen čarovnik in otroci ga naravnost obožujejo. Ni otroka, ki se med predstavo ne bi smejal in vse to je garancija, da takšnega spektakla v ARENI STOŽICE še ni bilo. Zato posebej vabljene družine s svojimi najmlajšimi člani, saj takšnega doživetja in predstave res ne gre zamuditi.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Ob pavzi pa bodo nastopili še DUNKING DEVILSI s svojimi vratolomnimi vragolijami, ki pravtako nobenega obiskovalca ne pustijo ravnodušnega. Otvoritev spektakla pa bodo napovedali LED MOTION s plesom za katerega je značilno, da se ob izvajanju plesne točke vidijo samo LED lučke, kar pričara prav posebno ozračje in vizualno vzdušje.

V Slovenijo prihaja zabavni spektakel za vso družino. Naj vas popolnoma prevzamejo čarovnije, triki, košarkarske akrobacije in ples v temi! Vstopnico lahko kupite TUKAJ.
Imad Magician
Imad MagicianFOTO: PR/Arhiv ponudnika

Ker takšnih dogodkov v Sloveniji ni, vas pozivamo, da pridete in si ogledate nepozaben ČAROVNIŠKI SPEKTAKEL.

https://www.facebook.com/events/399663624279729/

Imad Magician
Imad MagicianFOTO: PR/Arhiv ponudnika


Naročnik oglasa je Kreativno mesto d.o.o.