Slovenija
Oglas

Christian Bale šokiral svet z izgubo svoji kilogramov - odkrijte njegovo zgodbo!

Ljubljana, 18. 04. 2016 09.52 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Chistian Bale (41), eden izmed največjih hollywoodskih zvezd in najpopularnejši „Batman“, je šokiral svet s svojimi fizičnimi transformacijama. Zagotovo ga pomnite kot ogromnega 93 kilogramov težkega Batmana.

Nove vloge so od Christiana Bale-a zahtevale izgubo 20 do 30 kilogramov! Ker je bil primoran tako hitro izgubiti toliko kilogramov, se je za pomoč obrnil nutricionistu Jared McGreevyu (37). Jared McGreevy je v hollywoodskih krogih znan svetovalec za prehrano, katerega so za pomoč pri izgubi kilogramov kontaktirale številne zvezde kot so Brad Pitt, George Clooney, Jason Statham, Demi Moore…toda njegov največji uspeh, ki ga je povzdignil med zvezde in zaradi kogar je postal najbolj znani nutricionist v Hollywoodu, je ravno Christian Bale.

Christian Bale Transformacija - 1
Christian Bale Transformacija - 1 FOTO: Christian Bale Transformacija

Ker nista imela dovolj časa, sta se odločila poskusiti novo revolucionarno formulo. Christian Bale je začel z jemanjem izvlečka sadeža Garcine Cambogie, ki vsebuje hidroksi citronsko kislino (HCA).

Brezplačna dostava za bralce portala 24ur.com TU >>

Pohitite in prihranite 20,00 evrov, količine so omejene!

Kaj je HCA?

Hidroksi citronska kislina (HCA) pomaga blokirati razgradnjo in kopičenje maščob in sladkorjev iz hrane, toda v naravi jo je težko najti v tako visoki koncentraciji. Raven koncentracije hidroksi citronske kisline se pri večini drugih izdelkov giblje med 35-40%, toda nam je v sodelovanju z najboljšimi farmacevti in s pomočjo najmodernejše tehnologije uspelo pridobiti 60% koncentracijo. Tako je proizveden izdelek PGC500 Complex.

 

Kako deluje izdelek PGC500 Complex?

Izdelek PGC500 je znan po tem, da zatira apetit tako, da povečuje raven serotonina v krvi. Serotonin je nevrotransmiter možganov, ki ljudem daje občutek dobrega razpoloženja in radosti. HCA povečuje raven serotonina, vpliva na dobro razpoloženje in zatira željo po hrani.

- Aktivira izgorevanje maščobnega tkiva na trebuhu, bokih, zadnjici in bedrih
- Zmanjšuje obseg pasu do 8 cm in obseg stegen do 6 cm
- Zmanjšuje telesno težo do 9 kg v 30 dneh
- Vidni rezultati v 10 dneh

Christian Bale Transformacija - 2
Christian Bale Transformacija - 2 FOTO: Christian Bale Transformacija

Brezplačna dostava za bralce portala 24ur.com TU >>

Pohitite in prihranite 20,00 evrov, količine so omejene!

Presenetljivo je, da izdelek vsebuje popolnoma naravne sestavine rastlinskega in mineralnega izvora. Izdelek je klinično testiran in varen za uporabo.

Christian Bale je z izdelkom PGC500 Complex začel izgubljati kilograme z zastrašujočo hitrostjo.

 

Jareda McGreevya je ta uspeh spodbudil, da javnosti odkrije to senzacijo. „Mislim, da si prav vsi zaslužijo priložnost izgledati tako, kot si želijo, in ne samo, če si hollywoodska zvezda.“ – je izjavil znani nutricionist v nedavnem intervjuju.

Od sedaj je izdelek PGC500 Complex, s pomočjo katerega lahko uresničite svoje sanje, ekskluzivno dostopen tudi v Sloveniji,

Brezplačna dostava za bralce portala 24ur.com TU >>

Pohitite in prihranite 20,00 evrov, količine so omejene!

Christian Bale Transformacija - 3
Christian Bale Transformacija - 3 FOTO: Christian Bale Transformacija
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou