Slovenija

''Dajte mi srce''

Pivka, 09. 04. 1999 17.16 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Jutri se bo odvijala dobrodelna prireditev ''Dajte mi srce'' za operacijo 10-mesečne pribežnice s Kosova Brikene Pireve, ki ima prirojeno srčno hibo. Pobudnik prireditve je Slovenska filantropija, pridružili pa so se ji še številni posamezniki in podjetja ter Mladinski kulturni center Postojna in sponzorji, ki bodo skušali za operacijo zbrati približno 3 milijone tolarjev.

Doslej so zbrali že približno tretjino potrebnega denarja.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.