Slovenija

Danes je dan učinkovite rabe energije

Ljubljana, 29. 01. 1998 10.55 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Ob dnevu učinkovite rabe energije, ki poteka v Sloveniji prvič, bo Agencija RS za učinkovito rabo energije v sedmih slovenskih mestih, in sicer v Ljubljani, Mariboru, Celju, Novem mestu, Kopru, Izoli in Lendavi, danes postavila t.i. <i>energetske stojnice</i>. Z akcijo naj bi spodbudili Slovence k razmisleku o pomenu učinkovite rabe energije doma, v slučbi in v šoli.

Dan učinkovite rabe energije sodi v slovensko kampanjo za dvigovanje zavesti o potrebnosti učinkove rabe energije, ki poteka pod okriljem programa Phare.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.