Slovenija
Oglas

Darila za tri strastne navdušence

Ljubljana, 11. 12. 2023 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

V predprazničnem času so naše misli še posebej usmerjene k ljubljenim osebam z željo, kako jih razveseliti z lepim, a tudi ustvarjalnim darilom. Ponujamo tri namige, za tri strastne navdušence.

Za ljubitelje peke in zapeljivih sladic priporočamo knjigo Sladice Alenke Kodele. Avtorica je v knjigi zbrala zakladnico okusnih receptov, ki bodo k izdelavi različnih sladic zvabili tako začetnike kot tudi izkušene slaščičarske mojstre. Svet peke odstira z recepti in tehnikami, ki jim je lahko slediti in s katerimi v trenutku pečemo kot izkušen mojster.

Nič ne prikliče prazničnega vzdušja tako kot topli medenjaki.
Nič ne prikliče prazničnega vzdušja tako kot topli medenjaki. FOTO: Arhiv ponudnika

Knjigo sestavljajo recepti za sladice, ki vsak dan vzbujajo skomine po sladkem in tudi tisti, s katerimi zaokrožimo praznično vzdušje. Avtorica razkriva številne skrivnosti o pripravi okusnih prazničnih sladic, rojstnodnevne torte, o okraševanju božičnih piškotov ter izdelavi finega listnatega testa. Neprecenljivo.

Naslovnica knjige Sladice Alenke Kodele
Naslovnica knjige Sladice Alenke Kodele FOTO: Arhiv ponudnika

Knjigo lahko naročite TUKAJ.

Za vse, ki obožujejo pridelavo zelenjave na domačem vrtu, a jim pri prilagajanju na vsakoletne izzive sodobnega časa zmanjka znanja in idej, je več kot odlična izbira knjiga Vrtnarimo z Mišo Pušenjak.

Vrt poln barv, rastlin in življenja
Vrt poln barv, rastlin in življenja FOTO: Arhiv ponudnika

Poleg vrtnarjenja v rastlinjakih je knjiga Vrtnarimo z Mišo Pušenjak bogata z nasveti o prsti, kolobarjenju, gnojenju in namakanju, odpravljanju škodljivcev in tudi o visokih gredah. Knjiga ne služi zgolj kot vodnik za pridelavo zelenjave, temveč v bralcu vzbuja radovednost in veselje do pridelave lastne zelenjave. Izjemno.

Naslovnica Vrtnarimo z Mišo Pušenjak
Naslovnica Vrtnarimo z Mišo Pušenjak FOTO: Arhiv ponudnika

Knjigo lahko naročite TUKAJ.

Za ljubitelje naravne kozmetike in ustvarjalnega duha je več kot odlična knjiga Čudoviti svet mil, ki uporabnika spodbuja k ustvarjanju oz. ročni izdelavi mil po hladnem postopku in mil brez luga.

Medeno milo, narejeno le iz treh sestavin.
Medeno milo, narejeno le iz treh sestavin. FOTO: Arhiv ponudnika

Knjiga Čudoviti svet mil uporabnika vodi od prvih plašnih poizkusov izdelave mila pa vse do samozavestnega izdelovalca različnih čudovitih naravnih mil. Vsa navodila in napotki so predstavljeni na, tudi začetnikom, razumljiv način. Po korakih spoznamo vse sestavine, različne tehnike izdelave, pripomočke, pa tudi težave, s katerimi se lahko pri izdelavi mil soočimo in kako jih najpreprosteje rešimo. Navdušujoče.

Naslovnica knjige Čudoviti svet mil
Naslovnica knjige Čudoviti svet mil FOTO: Arhiv ponudnika

Knjigo lahko naročite TUKAJ.

Vse predstavljene knjige so na voljo v knjigarnah ter na povezavi TUKAJ.


Naročnik oglasnega prostora je ČZD Kmečki glas, d. o. o.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.