Slovenija
Oglas

Dedoles podpira LGBT+ skupnost s svojo mavrično kolekcijo

Ljubljana, 21. 06. 2021 13.46 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Ali ste vedeli, da je mesec junij za LGBT+ skupnost tudi mesec PONOSA? Junij je posvečen vsem, ki se zaradi svoje spolne usmerjenosti ali spolne identitete še vedno soočajo z diskriminacijo, sovraštvom ali strahom.

Splošno znano je, da znamka Dedoles nenehno spodbuja raznolikost v vseh vidikih naše družbe. Letošnja mavrična kolekcija poudarja barve, a ne samo v modi, temveč tudi v družbi. Moramo reči, da je resnično impresivna!

Dedoles mavrična kolekcija
Dedoles mavrična kolekcija FOTO: Arhiv ponudnika

Bodite svoji in zasijte

Pravijo, da ljubezen in moda ne poznata meja. Pozabite na vse predsodke in nosite oblačila, v katerih začutite svoj pravi jaz. Na primer mavrične barve! Obujmo si barvite nogavice ter praznujmo raznolikost in socialno vključenost vsakega izmed nas.

Barve sveta

Dedolesovi oblikovalci so jasno pokazali, da svet in ljudje, ki živijo v njem, niso podvrženi enobarvni črno-beli različici. Svet je mavrični barvni spekter, poln edinstvenih ljudi. Mavrična kolekcija zato vključuje vse barve barvnega spektra: od vijolične, prek indigo, modre, zelene, rumene in oranžne vse do romantične rdeče.

Dedoles mavrična kolekcija
Dedoles mavrična kolekcija FOTO: Arhiv ponudnika

Edinstveni kroji in oblike

Celoten koncept Dedolesove znamke zaznamuje izvirnost krojev, oblik in vrst oblačil. A ne samo to! Vse kolekcije, ki so jih oblikovali pri tej zabavni znamki, so primerne za kakršnokoli postavo - atletsko, vitko in z oblinami. Vsak bo našel nekaj, kar bo po njegovem modnem okusu.

Lahko izbirate med različnimi kroji hlačk, boksaric in modrčkov. Popestrite svojo poletno garderobo z izvirnimi kosi iz najnovejše poletne kolekcije, kot so kopalke, brisače za plažo, natikači za plažo in japonke, klobuki ali trendovske srajčne obleke. Kaj pa hladni ali deževni dnevi? Posezite po edinstvenih nogavicah, hlačnih nogavicah ali toplih copatih. Možnosti je neskončno! In če vam to ni dovolj, si omislite spalne maske z zabavnimi vzorci ali zapestnice prijateljstva zase in za svojega prijatelja.

Dedoles mavrična kolekcija
Dedoles mavrična kolekcija FOTO: Arhiv ponudnika

Oblecite mavrične barve!

Ta kolekcija je zaradi zabavne kombinacije barv in tem resnično edinstvena. Romantični srčki, nevtralne črte, elegantne pike ali bajeslovni samorogi. Ko gre za teme, boste pri Dedolesu lahko našli praktično vse, kar se boste lahko spomnili.

Ali imate raje minimalističen, manj bleščeč slog oblačil? Ni problema! Dedolesovi oblikovalci znajo najti lepoto v preprostosti in z lahkoto obvladajo vse zahteve. Ljubitelji preprostih in udobnih kosov bodo vsekakor prišli na svoj račun s kolekcijo Basic & Bold.

Dedoles mavrična kolekcija
Dedoles mavrična kolekcija FOTO: Arhiv ponudnika

Ne pozabite, da z vsakim nakupom prispevate za dober namen. S t.i. Dedolesovim drobižem so v podjetju uspeli zasaditi skoraj 80.000 dreves, podpreti UNICEF v boju proti podhranjenosti otrok in Svetovno zdravstveno organizacijo v boju proti pandemiji COVID-19. Zamisel o spodbujanju človeške raznolikosti ne velja le za LGBT+ skupnost, temveč tudi za druge prikrajšane skupine v naši družbi. Denimo z vsakoletno kampanjo Nogavični izziv v podjetju podpirajo integracijo ljudi z Downovim sindromom v družbo.

 

Naročnik oglasa je Dedoles, s.r.o.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3