Slovenija

Delamaris uspešno posloval v letu 1998

Izola, 08. 04. 1999 20.49 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Vodstvo izolske družbe Delamaris je javnosti danes predstavilo rezultate poslovanja v letu 1998 in poslovne načrte na področju posodabljanja proizvodnje. Jeseni bodo v izolski tovarni tudi slovesno praznovali 120. obletnico industrije konzerv v Sloveniji.

V Delamarisu so z lanskim poslovanjem ustvarili prek dve milijardi tolarjev prihodka, od tega polovico s prodajo na domačem trgu, 850 milijonov tolarjev pa z izvozom svojih izdelkov. Čisti dobiček je znašal 8,5 milijona tolarjev.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.