Slovenija
Oglas

DERMATOLOGI PRIPOROČAJO TO KREMO ZA VROČE POLETNE DNI

Ljubljana, 26. 07. 2022 06.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

d

To poletje prinaša ekstra visoke temperature in marsikdo pozabi na nego obraza v teh poletnih mesecih, ki pa ni nič manj pomembnejša kot v ostalih letnih časih. Če želimo še naprej zagotavljati svoji koži pravo svežino in jo obvarovati pred kožnimi spremembami kot so mozolji, akne, pigmentni madeži, podočnjaki in nastanek novih gubic, ne pozabite na nego obraza tudi v najbolj vročem delu leta. 

d2

ZAŠČITNI FAKTOR NE NEGUJE KOŽE, AMPAK JO SAMO OBVARUJE

Poleti se skoraj vsi srečujemo z dodatno izsušitvijo obraza in naša koža lahko kljub rosnim letom izgleda utrujena, suha in neprožna. In ker je poletje čas veselja, brezskrbnosti in dolgih počitnic, je prav da se to kaže tudi na vašem obrazu. Če poleti uporabljamo make-up je to še dodatna teža na našem obrazu, ki situacijo lahko samo poslabša in zato je nujno, da ne pozabimo na nego. Marsikdo še vedno zmotno misli, da če uporabi kremo, ki ima samo SPF zaščito pred sončnimi žarki, da že s to kremo ponudi obrazu ustrezno nego, vendar žal to ni res. Zaščitne kreme imajo popolnoma drugačno funkcijo kot negovalne in anti-age kreme, zato je pomembno, da ob dnevih, ko uporabljamo zaščito pred sočnimi žarki obvezno nanesemo na obraz tudi negovalno kremo, ki bo koži ponudila dodatno vlago in vse potrebne vitamine za sijočo, prožno in mladostno kožo. 

d3

MORAM NA OBRAZ NAJPREJ NANESTI ZAŠČITNO KREMO S SPF ALI NEGOVALNO KREMO? 

S trokovnjaki so si že nekaj časa enotni, da je krema z zaščitnim faktorjem vedno zadnja na vrsti za nanos na obraz. Torej vedno najprej nanesete vlažilno, negovalno kremo in če uporabljate ličila, vedno počakajte nekaj minut in v zadnjem koraku nanesite še kremo z zaščitnim faktorjem. Če boste namreč na SPF kremo nanašali potem še puder ali korektor, boste s tem izničili učinke delovanja zaščite. Pri vsem tem pa je najbolj pomembno, da če želimo tudi poleti imeti čudovito kožo, da ne preskočimo in ne pozabimo na negovalno kremo. Za poletne mesece vam še posebej priporočamo kremo 4D Hyaluron, ki je odlične lahke teksture, se izjemno hitro vpije in ne pušča mastnega občutka. Za dodatno osvežitev pa jo lahko hranite tudi v hladilniku in tako nanesete na svoj obraz ohlajeno kremo, ki bo poskrbela še za dodatno poživitev vašega obraza in prijetno prebujanje. Priporočljivo je, da negovalno kremo uporabljate vsako jutro in večer, saj boste lahko le tako svojemu obrazu zagotovili optimalno nego in s tem poskrbeli, da bodo učinki kreme 100 %, vi pa boste zadovoljni s svojim svežim in mladostnim videzom. 

TUDI ANA KLAŠNJA JE NAVDUŠENA NAD UPORABO KREME 4D HYALURON V POLETNIH MESECIH 

Naša najbolj znana balerina Ana Klašnja je že nekaj let zvesta uporabnica Lux-Factor kozmetike in negovale kreme 4D Hyaluron. Te zanima njeno mnenje o uporabi kreme? 

Preveri v spodnjem videju: 


POTRJENA JE TUDI S STRANI DERMATOLOGOV IN FARMACEVTOV

Zaradi odličnega seznama sestavin v kremi in kliničnega testiranja, je krema 4D Hyaluron potrjena tudi s strani dermatologov in farmacevtov.

Svoje mnenje je z nami podelila tudi Nina Šurbek Fošnarič, mag. farmacije: 

PROMOCIJSKA CENA SAMO ZA VSE BRALKE PORTALA 24 UR

Kremo 4D Hyaluron lahko sedaj kupite po promocijski ceni in to kar s 50 % popustom. Naročilo lahko oddate na spletni strani: www.luxfactor.com ali preko telefonske številke: 01 777 41 07. Zagotovite si najboljšo nego za svoj obraz in uživajte v lepoti svoje kože tudi v poletnih mesecih.

d4

Naročnik oglasa je Combokin sp. zoo.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3