Slovenija

Deset dni živel z žebljem v možganih

London, 16. 04. 2000 09.36 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Britanski delavec Tony Smart je deset dni normalno živel z desetcentimetrskim žebljem v možganih. Nesreča se je pripetila na delovnem mestu, ko je Tonyju na glavo padla pištola za žeblje, ki deluje na stisnjeni zrak. Tony ni začutil, da je orodje v njegovo glavo izstrelilo žebelj. Mislil je, da je rana nastala zaradi udarca pištole. Čez deset dni pa se je med obiskom nogometne tekme nenadoma onesvestil. Zdravnik, ki je operiral 38-letnega delavca, je dejal, da je preživel samo zato, ker je žebelj prodrl v del možganov, ki nima nobenih vitalnih funkcij.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.