Slovenija
Oglas

Izgubite odvečne kilograme v le 20 minutah, 2-krat tedensko!

Ljubljana, 21. 03. 2022 09.12 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 4 min

Dodobra smo že zakorakali v novo leto in januar je mesec, ko se lotimo tudi novoletnih zaobljub. Ena izmed najbolj pogostih je vsekakor ta, da bomo več telovadili, poslednično izgubili odvečne kilograme in prišli v top formo. Z rednim gibanjem bomo poskrbeli za zdravje, dobro počutje, več energije, boljši spanec, sprostitev, mladostni videz in lažje obvladovanje stresa.

Če zmanjka volje in motivacije, precej hitro opustimo telovadbo in smo znova na začetku ter v začaranem krogu. Zato sledite naslednjim napotkom, kako poskrbeti, da nam vadba ne bo predstavljala obveze, temveč užitek.

Xbody
Xbody FOTO: Arhiv ponudnika

1. Izberite telovabo, ki vam bo všeč. Če niste človek za fitnes, potem se temu izognite, saj se med rekreacijo ne boste dobro počutili. 

2. Poiščite si osebnega trenerja, ki vas bo med vadbo spodbujal, motiviral in vodil skozi trening. Samo tako bodo vadbe pravilno izvedene in učinkovito boste prišli do cilja. 

3. Vadite v paru, bodisi s partnerjem, prijateljico, mamo, očetom, sodelavko. Med vadbo vam bo čas hitreje minil, pa še motivirali boste drug drugega. 

4. Raje si izberite krajšo, a bolj intenzivno vadbo, kot, da posvetite eno uro samo kardiu, saj boste uspeh dosegli veliko prej.

Xbody
Xbody FOTO: Arhiv ponudnika

In ena izmed takih vadb je Xbody, ki poteka dvakrat tedensko po 20 minut, učinek pa je popolnoma enak kot, če bi vsak dan hodili v fitnes. Gre za vadbo, kjer vadeči s pomočjo elektro mišične stimulacije izvaja osnovne vaje za moč in vzdržljivost. Vadi se v posebej prirejeni obleki v katero so všite elektrode. Nato se  preko računalnika z brezžično povezavo stimulira točno določena mišica oziroma skupina mišic. S tem se doseže maximalen učinek vadbe, saj se aktivirajo tudi  globoke mišice na katere pri klasični vadbi običajno pozabimo. 

Xbody
Xbody FOTO: Arhiv ponudnika

Kaj je glavni cilj vadbe Xbody?

Povečanje mišične mase, ki posledično vodi v večje izgorevanje maščob, izgubo odvečne teže in preoblikovanje telesa. Poleg izboljšanja rezultatov na funkcionalnih testih (bodisi v šprintu, skoku, vzdržljivosti), bo zelo hitro opazen tudi boljši tonus kože. Vadba je namenjena vsem, ki so že zaključili s fazo adolescence, odsvetujemo pa jo nosečnicam in pozameznikom s težkimi boleznimi.

Xbody
Xbody FOTO: Arhiv ponudnika

Osebni trener vas ves čas nadzoruje 

Ob prvem prihodu v studio z osebnim trenerjem določita cilj, ki ga želite doseči, nato pa še pot po kateri pridete do zastavljenega cilja. Trener izbere pravilne vaje, kjer poskrbi, da bodo dejansko aktivirane skupine mišic, katere želite. Ves čas nadzoruje vas in globino impulzov. Za vadbo ne potrebujete športne opreme, saj vse dobite v studiu, priporočamo le čisto športno obutev.

Xbody
Xbody FOTO: Arhiv ponudnika

Trener je dobitnik olimpijske medalje 

Trener je naš nekdanji vrhunski športnik, smučarski skakalec Damjan Fras, nosilec bronaste olimpijske medalje iz leta 2002. Po končani karieri je sklenil, da bo svoje delo nadaljeval v športu, nenehno se je izobraževal in sledil trendom. Zato je vadbo leta 2017 kot prvo elektro mišično stimulacijo pripeljal v Slovenijo in se posvetil izključno temu. Fras se še kar izobražuje in redno obnavlja licenco, kot to zahteva slovenska zakonodaja. 

Xbody
Xbody FOTO: Arhiv ponudnika

Vadba je razdeljena na dva dela

V prvem se delajo vaje za moč, v drugem pa za vzdržljivost (aerobna, kardio na tekaški stezi, sobnem kolesu in veslaču). Najpogostejši elementi so osnovne telovadne vaje. Vse vaje se izvajajo brez zunanjih obremenitev, torej brez uteži, le lastna teža, zato sklepov ne obremenjujemo. Na koncu pa sledi še počitek z masažo. 

POPUST za bralce 24ur.com in zadovoljna.si: Ob zakupu paketa 10 obiskov do 31.01.2022, dodamo paketu še 2 brezplačna obiska!

Da se boste res spoznali z vadbo, lahko prvi obisk vadbe Xbody izkoristite popolnoma brezplačno in brez obveznosti. 

Kontakt:

040 88 59 88

info@xbodyslo.si

www.xbodyslo.si

»Iz radovednosti in želji po ponovni aktivnosti, sem obiskala Xbody. Nisem vedela, kaj pričakovati in bila sem pozitivno presenečena. Xbody mi odgovarja, saj se mi Damjan vedno časovno prilagodi, vadba je individualna in izvedljiva v kratkem času.«
»Po vadbi čutim pozitivne vibracije, ki vplivajo na začetek delovnega dne. Po vadbi 2x ali 3x tedensko pa mi še vedno ostane čas za vse ostale dnevne aktivnosti.«
»Xbody daje dobro bazično pripravo za vse ostale športe. V teh 20-ih minutah narediš res dober trening.«
»Ne glede na to, da sem v fitnesu doma, pri Xbody treningu »uničim« mišice, ki jih sicer ne bi, oziroma manj učinkovito.«
»Xbody je zagotovo ena od boljših vadb na tržišču. Mene je prepričala zaradi svoje efektivnosti in dejstva, da zelo intenziven trening opravim v 25-ih minutah. Odlična je, kadar želimo oblikovati določen del telesa.«
»Dodaten plus je tudi to, da na treningu ni drugih oseb, hkrati pa je Damjan osredotočen na pravilno izvedbo vadb.« 

 


Naročnik oglasa je Xbody Fras d.o.o.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3