Slovenija
Oglas

Do uspešne kariere s študijem na Dobi

Ljubljana, 25. 08. 2008 07.50 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Do uspešne kariere z inovativnim magisterijem na Visoki poslovni šoli Doba Maribor.

Radost učenja na osnovi reševanja lastnih delovnih in osebnih izzivov. Uspeh kljub številnim obveznostim. Napredovanje s pomočjo magisterija in mreženja. Vse našteto vam omogoča nov podiplomski študijski program druge stopnje Mednarodno poslovanje na Visoki poslovni šoli Doba Maribor.

Oglas
Oglas FOTO:


Si želite magistrskega programa, ki je udeležencu prijazen?

To jesen bodo na Visoki poslovni šoli Doba Maribor pričeli z izvajanjem najbolj inovativnega magistrskega programa v Sloveniji. Vpisani študentje bodo imeli priložnost preizkusiti številne novosti na področju podiplomskega študija – inovativne pristope poučevanja, študij na daljavo, modularen način izvajanja študija, virtualno mobilnost, projektno sodelovanje in mreženje.

Študij je namenjen vsem, ki iščete novih izzivov in delovnih uspehov, se vidite na vodilnih mestih malih ali srednjih podjetij, vendar si želite najsodobnejših in praktično naravnanih vsebin, bolj učinkovitih in zabavnih pedagoških pristopov, ter večje fleksibilnosti pri izbiri časa, kraja in vsebin.

V času vpisa boste imeli kandidati možnosti obiska informativnih dni na šoli ali preko spleta, lahko pa se boste udeležili tudi že virtualne poletne šole in preizkusili, ali vam študij na daljavo ustreza. oziroma boste lahko kandidati naravoslovnih in tehničnih smeri naredili že diferencialne izpite.

Po končanem vpisu, ki že poteka in se bo zaključil v septembru, bodo študentje pričeli študij z uvodnimi spoznavnimi dnevi, ter nadaljevali s prvim predavanjem na temo vodenja inovativnih procesov. Dva načina izvedbe programa, tradicionalni študij in študij na daljavo, bosta potekala v istem časovnem obdobju in modularno. Pri modularni izvedbi študentje poslušajo en predmet, opravijo izpit in šele nato pričnejo z naslednjim predmetom.

Oglas
Oglas FOTO:


Želim se učiti učinkovito in pri tem uživati


Predavatelji bodo pri poučevanju uporabljali pedagoške pristope in metode, ki omogočajo problemsko zasnovano učenje: diskusije, študije primerov, simulacije, timsko in projektno delo, predvsem pa bodo predavatelji spodbujali interaktivno, sprotno delo in refleksijo študentov. Delo študentov bo podprto z uporabo tehnologij Web 2.0. Kot pravi dekan Visoke poslovne šole, dr. Boris Cizelj: "S programom želimo prispevati k inovativnosti in s tem k uresničevanju lizbonske strategije. Pri tem se zavedamo, da so za razvoj inovativnosti bistvene sodobne metode poučevanja."

Med študijskim procesom bodo študente poleg predavateljev, usmerjali tudi t.i. mentorji, ki bodo skrbeli za njihovo uspešnost. Prav tako bodo imeli študentje možnost kariernega in psihološkega svetovanja.

Z inovativnimi pedagoškimi pristopi, aktualnimi in praktičnimi vsebinami ter strokovnim in prijaznim osebjem, bo nov magistrski program zagotovo prispeval k hitrejšemu razvoju vaše kariere. Vabljeni k ogledu naše spletne strani www.vpsm.si in k vpisu.

Oglas
Oglas FOTO:

Informativni dan za magistrski program bo v četrtek, 28. avgusta, ob 18. uri, na sedežu šole in v vseh študijskih središčih po Sloveniji.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3