Slovenija
Oglas

Do zdravnika iz naslonjača

Ljubljana, 27. 09. 2010 07.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Poskrbite za svoje zdravje in zdravje vaših najbližjih kar v udobju vašega doma. Ponujamo vam storitev hišnega zdravnika na domu, ki vam je na voljo 24 ur na dan, in celo vrsto ostalih strokovnih zdravstvenih storitev.

Hitro, enostavno, varno in udobno – vse to na vašem domu! Hišni zdravnik 24 ur na dan!

Prva zdravstvena asistenca
Prva zdravstvena asistenca FOTO:

Vsi imamo kdaj težave z zdravjem. Takrat ni nikomur prijetno in obisk pri zdravniku ali v bolnišnici zna biti precej naporna reč. Zdaj vam za kaj takega ni več treba hoditi naokrog. Za svoje zdravje lahko poskrbite kar v udobju lastnega doma in se izognete dolgemu čakanju v bolnišnicah ter ostalim zadregam!

Ponujamo vam rešitev, ki vam bo v veliko pomoč pri skrbi za vaše zdravje in zdravje vaših najbližjih – storitev hišnega zdravnika na domu, ki vam je na voljo 24 ur na dan.

Poskrbite za svoje zdravje in zdravje svojih najbližjih!
Vedeti, da lahko na zdravniško pomoč računate 24 ur na dan, vsak dan, je zelo pomirjujoče. Od brezplačne telefonske številke 080 8 112, na kateri lahko takoj dobite nasvete v zvezi z vašimi zdravstvenimi težavami, do obiska strokovne in sodobno opremljene ekipe na domu – vse to je vključeno v našo storitev Hišnega zdravnika. Pozabite na dolgotrajne obiske pri zdravniku, ti bodo z vašo pridružitvijoPrvi zdravstveni asistenci enostavno postali stvar preteklosti.
Območje delovanja zdravniške pomoči na domu si lahko podrobno ogledate na spodnjem zemljevidu.
Storitev je na voljo tudi za samoplačnike.

Prva zdravstvena asistenca
Prva zdravstvena asistenca FOTO:

Podrobnejši pregledi, ki jih ni mogoče izvesti pri vas doma, pa se izvajajo v naših ambulantah oziroma pri pogodbenih izvajalcih Prve zdravstvene asistence, katerih seznam najdete na naših spletnih straneh. Prva zdravstvena asistenca sodeluje s 50 zdravstvenimi ustanovami, ki delujejo v vseh večjih mestih Slovenije.

Katere so zdravstvene storitve, ki jih lahko koristijo uporabniki Prve zdravstvene asistence?
   • Hišni zdravnik 24 ur
   • Specialistični ambulantni pregledi in diagnostični postopki
   • Reševalni in sanitetni prevozi
   • Preventivni pregledi
   • Dodatne ugodnosti

Vse storitve so uporabnikom Prve zdravstvene asistence na voljo brezplačno in za njih ne potrebujejo napotnice. Prav tako vam na pregled pri zdravniku specialistu ne bo treba čakati več kot 14 dni.

Kako lahko postanete uporabnik Prve zdravstvene asistence?
Pri Prvi zdravstveni asistenci lahko začnete koristiti vse storitve takoj po podpisu pristopne izjave in po pridobitvi kartice PZA.
Zato lahko pozabite na nepregledne čakalne vrste. Ohranite vse prednosti obveznega in prostovoljnega zdravstvenega zavarovanja – pridružite se Prvi zdravstveni asistenci, kjer vas poleg vsega že naštetega čakajo še številne dodatne ugodnosti.

Mesečno nadomestilo, zaradi katerega vam nikoli več ne bo potrebno stati v vrsti za zdravje, znaša le 24,85 € na mesec!

Ponujamo vam tudi posebno ugodnost za družine: če se vključita oba starša, še dodatno prihranite, saj znaša v tem primeru mesečno nadomestilo le 22,70 evra na osebo, vaši otroci do dopolnjenega 18. leta starosti pa postanejo uporabniki Prve zdravstvene asistence brezplačno (velja za storitve v omejenem obsegu).
20-odstotni popust ponujamo vsem, ki pristopijo k Prvi zdravstveni asistenci in živijo na območju, kjer še ne izvajamo storitve hišnega zdravnika.
Pri enkratnem vnaprejšnjem plačilu za 12 mesecev vam priznamo še dodaten 5-odstotni popust!

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na brezplačni telefonski številki 080 8 100 in na spletni strani www.pza.si.

S hišnim zdravnikom lahko za svoje zdravje poskrbite kar doma!

Prva zdravstvena asistenca
Prva zdravstvena asistenca FOTO: