Slovenija
Oglas

Dobro jutro se začne tu

Ljubljana, 18. 06. 2018 00.01 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Zdrav zajtrk vašemu telesu zagotovi energijo (kalorije) in hranila, ki jih potrebuje. Zajtrk bi moral telo oskrbeti s približno 20 do 25 % vaših dnevnih prehranskih potreb in ne pozabite: ne gre le za zajtrk kot tak, pomembno je tudi, da je zajtrk zdrav obrok.

Herbalife napitek
Herbalife napitek FOTO:

HRANLJIVO: Vam primanjkuje časa? Napitek Formula 1 lahko pripravite v manj kot minuti: to je zajtrk odličnega okusa, ne glede na to, ali ste doma, v službi ali na poti. Napitek je na voljo v številnih okusih, se hitro pripravi, vsebuje od 17 do 19 gramov beljakovin in ima manj kot 230 kalorij, poleg tega pripomore k vnosu priporočene dnevne količine vlaknin in vsebuje dodane vitamine in minerale**. Bodite ustvarjali in napitek obogatite s sadjem, oreščki ali zelišči. Ali ste že pokusili naš napitek Formula 1 Free From, ki ne vsebuje soje, laktoze niti glutena? To je okusen in zdrav obrok, ki ga lahko pripravite z delno posnetim mlekom ali s sojinim mlekom***.

OSVEŽILNO: Prebudite se z osvežilnim instantnim zeliščnim napitkom z izvlečki čaja, pri čemer en napitek vsebuje 85 mg kofeina, ki vas osveži in tako pripomore, da imate več energije. Na voljo je v več okusih, uživate ga lahko toplega ali hladnega.

HIDRACIJA: Popestrite pitje vode z zeliščnim koncentratom aloje vere: okusnim in nizkokaloričnim napitkom namesto sladkih pijač. Vsebuje 40 odstotkov soka, pridobljenega iz lista aloje vere, lahko pa poskusite koncentrat z dodanim okusom manga. Preprosto ga vlijte v vodo, napitek pa vam bo pomagal, da spijete priporočena 2 do 2,5 litra tekočin na dan.

Herbalife
Herbalife FOTO:

 »PRI ZAJTRKU POVEČAJTE VNOS VLAKNIN.«

Odličen način, ki vam pomaga povečati dnevni vnos vlaknin in vzdrževati zdrav prebavni sistem*. En napitek Oves, jabolko in vlaknine vsebuje 5 gramov vlaknin in ima le 18 kalorij. Zmešajte ga z vodo ali napitkom Formula 1! Mal

 

__

* Vlaknine iz zrnja ovsa prispevajo k povečani količini blata

** Za ohranjanje telesne teže: Nadomestitev enega od glavnih dnevnih obrokov z nadomestnim obrokom pri energijsko omejeni prehrani prispeva k ohranjanju telesne teže po hujšanju.

*** Formula 1 je nadomestni obrok za nadzor telesne teže, če je pripravljen iz mešanice 26 g pripravka v prahu in 250 ml delno posnetega mleka. Več informacij o prehranskih vrednostih preberite na nalepki izdelka.

Več informacij: www.herbalife.si

 

Naročnik oglasa je Herbalife.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3