Slovenija

Dobrodelna prireditev za malo Brikene

Ljubljana, 06. 04. 1999 11.26 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Dobrodelna prireditev z naslovom Dajte mi srce bo pod pokroviteljstvom Slovenske filantropije (SF) v nedeljo, 11. aprila, ob 19. uri potekala v avli Osnovne šole Pivka. Prostovoljni prispevki, zbrani na prireditvi, bodo namenjeni operaciji 10-mesečne pribežnice s Kosova Brikene Pireve, ki ima prirojeno srčno hibo.

Na dobrodelnem koncertu v Pivki bodo nastopili mladinska skupina Spoznanje, glasbena skupina Ante Upedanten, kulturno-umetniško društvo Štrudl ter pevka ljudskih napevov Ljoba Jenče.

Pozivu Slovenske filantropije so se pridružili številni posamezniki in podjetja ter Mladinski kulturni center Postojna in spoznorji, ki bodo skušali za operacijo zbrati približno 3 milijone tolarjev. Doslej so zbrali že približno tretjino potrebnega denarja. Prostovoljne prispevke je mogoče nakazati tudi na žiro račun številka 50100-678-46561, sklic na številko 444.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.