Slovenija

Don Pierinove komune

Tolmin, 19. 10. 2008 18.29 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Mateja Poljšak
Komentarji
5

V Sloveniji deluje šest don Pierinovih centrov za zdravljenje odvisnosti. Eden od najstarejših je v Čadrgu nad Tolminom, kjer je pet fantov odprlo vrata svojega doma.


  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Marko Koželj 1
11. 08. 2009 15.12
+1
A NI LEPO DA IMAMO TO, DA FANTJE IN DEKLETA DOBIJO NOVO PRILOŽNOST!
Marko Koželj 1
17. 11. 2008 10.03
+1
TONČKU BALONČKU zdi se mi da vsi tukaj nekaj namigujete, da je Don Pierino pač kriv spolnega nadlegovanja. resnica je da zagotovo ne vem jaz in ne ti. toda preden nekaj namiguješ se malo pozanimaj!!! ali ti veš,da je kolumbijski kartel(največja kriminalna združba na svetu) na Don Pierinovo glavo razpisala 10 mio. dolarjev. zakaj? zato ker je tip ozdravil toliko ljudi, da jim je resno kvaril posel z drogami. se ti ne zdi, da bi tak kriminalni velikan lahko v komune poslall nekaj svojih ljudi, ki bi ga kasneje obtožili pedofilije, ki je vroča tema med duhovništvom.? nekam preveč primerno se ti ne zdi. in zakaj prej ni bilo ničesar slišati zakaj sedaj ko je Don že star in je pred časom šel skozi težko operacijo srca pronicajo v svet te novice. če jaz, ki sem navaden delavec si lahko zmislim tako zvijačo da bi nekoga uničil kako naj bi si jo ne visoko inteleginetni mafijozoti, ki so preživeli mafijski svet in mroajo biti zelo pametni. če ga ne moremo ubiti pa uničimo njegov ugled. poleg tega pa dragi Tonček, koliko osemdeset letnikov ali če smo že pri tem sedemdestletnikov poznaš, ki so zmožni svojega tiča pripraviti da jim salutira? ne verjemi vsega kar prebereš slišiš, predvsem pa ne širi dvoma po pomankljivih informacijhah. Južna Amerika pa je by the way kraj kjer je tudi Kolumbija.
Tonček Balonček
20. 10. 2008 08.53
+0
Don Pierino Gelmini, ugledni italijanski duhovnik, ki je znan po svoji nesebični pomoči mladim odvisnikom, je bil lani osumljen spolnih zlorab odvisnikov. Tožilstvo v Terniju je pričelo s preiskavo proti 80-letnemu Don Pierinu Gelminiju, katerega so bivši člani skupnosti za pomoč mladim odvisnikom v mestu Amelia obtožili za spolne zlorabe. Star je zdaj že čez 80 let, tudi ni več duhovnik in je \"preventivno\" izstopil iz tega stanu ter pobegnil v J. Ameriko (naši se v takih primerih običajno zatečejo v Malavi ali na Madagaskar).
polona.h@email.si
19. 10. 2008 23.16
+2
Tonček Balonček, polnoletni ali ne, zaslužijo si da živijo. Življenje, kot ga živim jaz, mogoče ti...brez droge. In če, Bog ne daj, na poti iz komune takega fanta sreča kakšen Tonček Balonček, lahko kaj kmalu s svojimi neumestnimi pripombami sesuje načrte, ki so zrasli v fantovi glavi v času bivanja v komuni. Želim jim veliko dobre in trdne volje ter sreče na novi poti. Življenje je lepo!
Tonček Balonček
19. 10. 2008 20.44
-1
Upajmo, da so vsi člani polnoletni!