Slovenija
Oglas

Doseži svoje cilje s Fit Akademijo, ki je že več kot 50.000 osebam izboljšala življenje

Ljubljana, 25. 05. 2023 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 5 min

PRAZNOVANJE JUBILEJNE FIT AKADEMIJE 10 SE ZAČNE ... Z DOSEGO TVOJEGA CILJA!

Predpoletna različica Fit Akademije velja za eno izmed najbolj priljubljenih. To je namreč tista zadnja priložnost, da še pred poletjem narediš nekaj za svoje telo in boljše počutje ter pridobiš večjo samozavest.

Fit Akademija

Sva lahko popolnoma odkriti? Samozavest je seksi. Ko se počutiš samozavestno, to energijo izžarevaš na vseh področjih življenja ... in veliko bolj verjetno je, da boš zaradi pridobljene samozavesti poskusila nove stvari, spoznala nove ljudi in uživala v vsem, kar ponuja poletje.

Ne govorim zgolj o samozavesti, ki jo povezujemo s pridobivanjem "boljše postave" – govorim o samozavesti, ki jo pridobiš, ko vidiš, da lahko osvojiš svoj cilj.

Naši cilji so različni, a Fit Akademija ne dela razlik. Ustvarjena je bila z mislijo, da ti pomaga in brez dvoma si upamo trditi, da s tem, ko postaneš del FA, postaneš tudi del najbolj pozitivne skupnosti v Sloveniji.

NOVO: TRAJANJE AKADEMIJE PODALJŠANO NA KAR 6 TEDNOV + 2 NOVA PROGRAMA!

Za jubilejno deseto obletnico te čaka najbolj izpopolnjena akademija do sedaj.

FA10 bo trajala kar polovico dlje! Ne bomo se družili le 4, ampak kar 6 tednov! Veš kaj to pomeni? 6 tednov popolnoma novih vsebin, motivacije in podpore!

... in to še ni vse! Zate smo pripravili 2 popolnoma nova programa:

FIT STEP

Fit Step je energična vadba s stepom, pri kateri se gre za preplet kardio blokov in krepilnih vaj. Tvoje telo se bo lepo oblikovalo, tvoja splošna telesna pripravljenost bo veliko boljša, prav tako pa boš izboljšala tudi svojo koordinacijo in se zraven zabavala!

FIT PUMP

Fit Pump bo s kombinacijo vaj z utežmi in lastno težo izzval tvoje mišice in poskrbel za čim hitrejšo pot do čvrstega telesa.

Fit Akademija

FIT AKADEMIJA 10 JE PRIMERNA ZA VSAKOGAR, KI ŽELI DOSEČI SVOJ CILJ

Kljub vsem novostim cena Fit Akademije ostaja nespremenjena – želim, da je to program, ki je dostopen vsakomur.

Tudi tokrat smo se osredotočili na enostavno dostopanje do vsebin in izpopolnili FA10 spletno stran. Do vseh vsebin – vadb, receptov ... se dostopa na spletni strani z unikatnim uporabniškim imenom in geslom, ki ga prejmeš na mail po uspešno opravljenem plačilu.

Pričakuješ lahko tudi zelo aktivno FB skupino zaprtega tipa. Ti in na tisočine ostalih "fitk" bo skozi nenehne pogovore, vprašanja in zabavne tematike "priganjalo" druga drugo, da resnično razturamo poletje 2023.

Našim ciljem naproti se bomo skupaj podali v ponedeljek, 29.5.2023! V kolikor ne moreš pričeti skupaj z nami, pa program lahko opraviš tudi kadarkoli kasneje!

KAJ NAS OVIRA PRED "ČUDOVITIM" POLETJEM

Dovoli, da ti naštejem le nekaj težav, s katerimi se v začetku leta in ob postavljanju novoletnih zaobljub' srečuje skoraj 90% populacije:

- Postavljanje previsokih in nerealnih ciljev ... ker jih ne dosežemo, obupamo ...

- Zmedenost, depresivnost in utrujenost ob branju 1001 različne informacije, kako priti do svoje idealne postave.

- Pomanjkanje znanja na področju prehrane in treninga.

... še bi lahko naštevala ... Najboljša novica je ta, da so to povsem preproste težave', ki jih z našo pomočjo lahko hitro rešiš! Naj ti zaupam, kako sem jaz in kako je že več deset tisoč naših zadovoljnih varovancev prekinilo ta začaran krog.

V Fit Akademiji ne iščemo "hitrih rešitev", ampak se skozi preverjene načine osredotočamo na postopno vzpostavitev zdravega življenja, urejene prehrane in treningov. Rezultat rutine v našem življenju je čudovita postava, samozavest in odlično počutje v svojem telesu.

Fit Akademija

FIT AKADEMIJA JE LAHKO ODSKOČNA DESKA V NAJBOLJŠE POLETJE TVOJEGA ŽIVLJENJA

Skupaj bomo trenirali, kuhali, se pogovarjali, motivirali ... in poskrbeli, da se boš v 6-ih tednih v svojem telesu počutila bistveno boljše.

Pestra izbira treningov različnih težavnosti bo poskrbela, da boš trening vedno znova opravila z veseljem.

Z okusnimi in hitro pripravljenimi recepti boš osvojila fit način prehranjevanja ter škodljivi in slabi prehrani z lahkoto rekla adijo."

Zanetili bova iskrico za boljše počutje in energijo, ki bo kot magnet nase privlačila pozitivne spremembe v tvojem življenju.

Fit Akademija 10 bo odskočna deska v najboljše poletje tvojega življenja. Odskočna deska v samozavest, spremenjene navade in čudovito postavo.

USTVARJENA TUDI PO MERI (PRE)ZAPOSLENIH ŽENSK

Zavedam se, da je tempo vsakdanjega življenja zelo intenziven in nam ostaja zelo malo časa. Fit Akademija je ravno zato zasnovana tako, da lahko tudi najbolj zaposleni brez težav spremenijo svoje navade ter nov stil življenja vnesejo v svoj zapolnjen urnik.

Treningi, recepti in ostale vsebine so razdeljeni po praktičnih sklopih, tako, da se med vsebinami hitro znajdeš.

Treninge lahko po intenzivnosti in času prilagajaš glede na tvoje počutje, energijo in čas, ki ga imaš na voljo.

Navodila so praktična in jasna, tako da boš z njimi pridobljeno znanje v prakso prenesla karseda enostavno.

S pripravljenimi jedilniki in nakupovalnimi seznami se prihranijo ure in ure "brskanja" med policami trgovin in razmišljanja o tem, kaj skuhati.

Fit Akademija

PROGRAM TI POMAGA IZKORISTITI TVOJ POTENCIAL

Struktura celotne FIT akademije je zasnovana tako, da ji lahko sledi čisto vsak posameznik, ne glede na starost, fizično pripravljenost ali predhodno znanje. Primerna je tako za popolne začetnike kot tudi za izkušene športnike.

Vsebuje najučinkovitejše vaje za preoblikovanje telesa in dokazano prinaša rezultate.

Eden redkih programov, ki ni monoton in pri katerem se intenzivnost tedensko stopnjuje.

Dotakne se ogromno različnih področij življenja

- ne samo vadbe - in ti pomaga doseči tudi druge cilje.

Poleg praktičnega vidika pridobiš ogromno teoretičnega znanja o prehrani, vadbi in doseganju ciljev.

Našim ciljem naproti se bomo skupaj podali v ponedeljek, 29.5.2023! V kolikor ne moreš pričeti skupaj z nami, pa program lahko opraviš tudi kadarkoli kasneje!

 

Naročnik oglasa je Fit Akademija.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3