Slovenija

Drnovšek: Bistveno je nadaljevanje dialoga o možnih spremembah volilnega sistema

Ljubljana, 09. 04. 1999 09.18 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Vlada normalno deluje, državni zbor prav tako, je na redni novinarski konferenci zatrdil predsednik vlade in prvak Liberalne demokracije Slovenije (LDS) Janez Drnovšek ter poudaril pomen nadaljevanja dialoga med strankami pri iskanju najboljše možne rešitve pri spremembi volilnega sistema.

Te spremembe naj bi bile v skladu z izidom t.i. volilnega referenduma, odločbo ustavnega sodišča in bi imele potrebno dvotretjinsko podporo v parlamentu.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.