Slovenija

Drugo soglasje agencije za privatizacijo ima 1209 podjetij

Ljubljana, 04. 02. 1998 16.47 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Agencija za prestrukturiranje in privatizacijo je do danes odobrila 1423 programov lastninskega preoblikovanja, drugo soglasje k programu pa je izdala 1209 podjetjem.

Agencija je v zadnjem tednu izdala sedmim podjetjem drugo soglasje, ni pa izdala nobenega prvega soglasju k programu lastninjenja.

Drugo soglasje, ki pomeni konec lastninskega preoblikovanja, so prejela naslednja podjetja: Vodnogospodarsko podjetje Mura Murska Sobota, Komunalno podjetje Tržič, Unitas Ljubljana, Tovarna volnenih izdelkov Bača Podbrdo, Novotehna Novo mesto, Lesnina Gramex in Sonce.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.