Slovenija

Dvig italijanskih pokojnin bo odslej mogoč na NLB

Ljubljana, 12. 02. 1998 15.05 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Kmečka banka Gorica, ki je julija lani na razpisnem natečaju pridobila pravico za izplačevanje italijanskih pokojnin širom Evrope, si je na območju Slovenije kot banko - partnerja za njihovo izplačevanje izbrala Novo ljubljansko banko. Skupni posel je doslej potekal tako, da so slovenski upravičenci pokojnin prejemali bančne čeke, vnočljive pri NLB. Banki pa sta sodelovanje poglobili in bodo odslej v NLB lahko pokojnine knjižili neposredno na račune upravičencev.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.