Slovenija

DZ nadaljuje splošno proračunsko razpravo

Ljubljana, 21. 01. 1998 11.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Državni zbor (DZ) nadaljuje izredno zasedanje z včeraj prekinjeno splošno razpravo o predlogu državnega proračuna za letošnje leto, ki jo bo na koncu sklenil z odločitvijo o zavrnitvi ali nadaljevanju postopka pri sprejemanju vladnega predloga.

Predlog proračuna je pred včerajšnjo prekinitvijo zasedanja ponovno predstavil minister za finance Mitja Gaspari, za njim pa so s predstavitvami stališč do predloženih proračunskih dokumentov začeli predsedniki pristojnih parlamentarnih delovnih teles.

V uvodnem delu zasedanja je DZ na pobudo Franca Jazbeca za krajši čas prekinil zasedanje, saj naj bi opozicijski poslanec na podlagi izpisov včerajšnjih glasovanj pri določanju dnevnega reda ugotovil napake pri delovanju glasovalne naprave.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.