Slovenija
Oglas

E dražbe – inovativen in enostaven način za nakup ali prodajo

Ljubljana, 21. 10. 2019 00.01 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Da so dražbe zanimive tako prodajalcem kakor tudi kupcem, priča dejstvo, da so vedno bolj obiskane in veliko ljudi poskuša predmet prodati ali kupiti prav s pomočjo dražbe.

Glede na to, da pri nakupovanju ali prodajanju s pomočjo dražbe ni nobenega tveganja in, da je nakup ali prodaja popolnoma varen, nas ne preseneča dejstvo, da so predvsem v zadnjem času dražbe zelo obiskane. Poleg prvotnega in glavnega namena, imajo te še več prednosti pred klasičnim nakupovanjem.

E dražbe
E dražbe FOTO: PR/Arhiv ponudnika

 

Razvoj in povečana udeležba na dražbah je botrovala temu, da so nam na voljo tudi E- dražbe. Kaj to pomeni? Pomeni to, da v kolikor želite prodati ali kupiti določen predmet, sedaj potrebujete samo povezavo do spleta, kajti to lahko storite iz domačega naslonjača. Da je še bolj zanimivo, pa dražbe potekajo v živo in je tako zagotovljena transparentnost in s tem omogočena prednost spremljanja vsakega premika na dražbi. Preko strani drazbe123.com tako lahko dražbo spremljate v živo, v vsakem trenutku vidite, koliko je zadnja cena in koliko je trenutnih ponudb ter po želji višate ceno ali odstopite od nakupa. Pristop k takšni dražbi je zelo enostaven in so pogoji za udeležbo predhodno objavljeni pri vsaki dražbi posebej.

E dražbe
E dražbe FOTO: PR/Arhiv ponudnika

Vsekakor so na spletnem mestu drazbe123.com na voljo tudi druge dražbe, katere potekajo klasično, tako da lahko vsak najde zase ustrezno obliko nakupovanja ali prodaje. Nikakor pa ne smemo zanemariti odlične priložnosti za nakup ali prodajo prav s pomočjo e-dražbe, ki zanesljivo obljublja eno od najboljših možnosti za nakup ali za prodajo.

Ko je povpraševanje  tik pred tem, da preseže ponudbo, se razvijejo nove možnosti za še izboljšano izkušnjo uporabnika. V tem primeru so to e-dražbe, zaradi katerih je marsikomu nakupovanje ali prodaja zlezlo pod kožo in mu izboljšalo možnosti prodaje ali nakupa.

E dražbe
E dražbe FOTO: PR/Arhiv ponudnika

Nov način, kateri ni pritegnil zgolj tistih, ki so že pred tem imeli opravka z dražbami, pač pa tudi tiste, ki se z dražbami srečujejo redko ali pa prvič doslej.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

 

Naročnik oglasa je InfoDraf d.o.o.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1