Slovenija

Ekopraznik v središču prestolnice

Ljubljana, 11. 09. 2010 18.50 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Tanja Volmut
Komentarji
7

Na ljubljanskem Pogačarjevem trgu se je trlo ljudi, ki prisegajo na zdravo hrano. Kljub precej višjim cenam je povpraševanje po ekološko pridelani hrani iz leta v leto večje.

Na ljubljanskem Pogačarjevem trgu se je trlo ljudi, ki prisegajo na zdravo hrano. Kljub precej višjim cenam je povpraševanje po ekološko pridelani hrani iz leta v leto večje.

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

MrRudi333
12. 09. 2010 18.53
Torej nisem edini ki pravi da se da čisto po pravilih Matere Narave!Vse ostalo je pod vplivom EGA !Narava da vsakemu,revežu in bogatem,je kakor sonce ki sije na vse in ne ločuje.Spodbudite ECO pridelovalce,po okusu sadežev lahko ugotovite če je ECO pridelava in po času kako dolgo se sadeži ohranijo sveži.Bolj ECO je ,dlje časa zdržijo.Peace @ Love vsem.
periot
12. 09. 2010 17.11
Vsi vemo da padavine niso eko ko padajo po naši zelenjavi niti zrak ki je onesnažen, vemo pa da je zelenjava ki jo pridelamo doma brez vsakega špricanja 100% bolj zdrava kot v trgovinah, se pravi ničesar več ni čisto eko.
divus
12. 09. 2010 10.27
ECO? samo moj vrt in tudi, ko sem še imela njivo je bilo popolnoma naravno. KOt nekoč, ko sem bila še rosno mlada sva z mamo okopavali krompir, pobirali hrošča v kanglico in ga nato potučkali. Sedaj imam samo vrt brez vsakega gnojila, samo travo, ki jo kosim po dvorišču dajem na greda in s tem ohranjam vlago in tudi gnoji se sam, kajti povrtnina ne potrebuje niti hlevskega gnoja. Proti plesnobi čebule ali paradižnika pa uporabim razredčeno mleko. In vsi pridelki so zelo obilni in debeli. Poiskusite ne bo vam žal. TO je zame ECO, ne pa škropljenje ponoči, ko navadni smrtniki spite jaz pa opazujem.
MrRudi333
12. 09. 2010 00.47
Dajte uredništvo povedati kaj je zdaj napačno povedanega da mi brišete?!
MrRudi333
12. 09. 2010 00.45
Sem bil na ECO kmetiji,kjer raste naravno,brez gnojil,brez špricanj.Takšna vzreja obrodi bogato in v ECO ravnovesju.Nekateri nočejo da bi to razumeli.Tisti ki želi to znanje,naj da spodbudo.100 dni imajo led,pa od tega krasno živijo.Samo ECO,lokalno,je rešitev iz te krize.Hrana je okusnejša in dlje se ohrani.Saj vsi poznamo resnico o takšni hrani.Popolnoma nič špricano!Obstaja verzija po Rudolf Stajnerju in Mariji Thun?!Tudi veliko znanje.Akcija!ECO!!!Celi svet je to začel,ker preveč je pesticidov in podobnega.Narava je vedno sama naredila najboljše.Samo pustiti ji je treba in ne posegati v Njo!!!,.,,
prehlad
11. 09. 2010 23.07
HE HE EKO HRANA NIČ KRMIL NIČ DODATKOV PA EKO HRANA RES SMEŠNO
babls
11. 09. 2010 21.17
jaz ima svoj vrt in eko pridelano hrano.........in vem, da je 90% tistih, ki prodajajo eko hrano bleferjev in 90% tistih, ki kupujejo bedakov............nekateri pač padajo na to...še posebej tisti, ki mislijo, da obstajajo lila krave........