Slovenija
Oglas

Ekspresna kura za lepo kožo v 7 dneh

Ljubljana, 16. 10. 2019 00.01 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

V svetu kozmetike se pojavlja nov trend – ekspresne kure, ki hitro in učinkovito vrnejo vaši koži kar potrebuje. Kure v ampulah, ki »nagovorijo« primankljaj vaše kože in ji pomagajo, da se ponovno spravi v normalo. Take kure so izdelali tudi v laboratorijih medicinske kozmetične znamke Eubos.

Nova linija IN A SECOND iz EUBOSA
Nova linija IN A SECOND iz EUBOSA FOTO:

IN A SECOND ali V sekundi je ime nove linije, ki pomaga pri treh najbolj tipičnih primankljajih kože, ki jih želimo hitro in učinkovito rešiti: dehidracija, uvelost in mlahavost kože. V Eubosu so tako pripravili intenzivne 7-dnevne kure za intenzivno vlaženje, za sijaj in za čvrstost kože. Sestavne svojih kur so, kot je to v Eubosu praksa, poiskali v naravi.

In a second CAVIAR GLOW BOOST je izdelek, ki vam bo pomagal osvežiti in nahraniti kožo tako, da bo zdravo sijala. Kaviar je pomemeben vir hranil, ki jih koža potrebuje, da se obnovi in osveži. So kot nek koktajl hranil, ki jih koža potrebuje, da ponovno zasije v vsej svoji lepoti. Kaviraju so v serum dodali še morsko vodo in izvleček rastline alfa alfa, da koža res dobi intenzivno dozo vsega, da obnovi svoj naravni sijaj.

Nova linija IN A SECOND iz EUBOSA
Nova linija IN A SECOND iz EUBOSA FOTO:

Če se vaša koža torej zdi utrujena, brez življenja, upadla in sivkasta, zdaj veste, po katerem izdelku poseči. In a second CAVIAR GLOW BOOST IZ EUBOSA je prava rešitev.

Nova linija IN A SECOND iz EUBOSA
Nova linija IN A SECOND iz EUBOSA FOTO:
Nova linija IN A SECOND iz EUBOSA
Nova linija IN A SECOND iz EUBOSA FOTO:

IN A SECOND BIPHASE HYDRO BOOST serum poskrbi za kožo, ki potrebuje intenzivno vlaženje. BIPHASE zato, ker je pred uporabo potrebno potresti ampulo, da se dve fazi izdelka združita: koncentrirane aktivne učinkovine z negovalnimi lastnostmi + hitro vpijajoče se rastlinska olja popolnoma brez emulgatorjev!

Serum HYDRO BOOST vsebuje več vlažilcev, ki poskrbijo za navlaženost in ohranjanje vlage v koži: PENTAVITIN - unikatni vlažilni kompleks omogoči takojšnjo, globoko in dolgotrajno hidracijo. Deluje kot magnet za vlago in jo posreduje v notranjost, ko jo koža potrebuje. Visokomolekularna hialuronska kislina ostaja na površju in ohranja navlaženost kože. Mandljevo olje kožo neguje in obnavlja njen lipidni plašč. Ekstrtakt brazilske kreše pomaga krepiti kolagensko mrežo.

IN A SECOND linija iz Eubosa
IN A SECOND linija iz Eubosa FOTO:

In a second BIPHASE COLLAGEN BOOST serum uporabite takrat, ko imate občutek, da bi vaša koža potrebovala malo dodatne podpore.

Nova linija IN A SECOND iz EUBOSA
Nova linija IN A SECOND iz EUBOSA FOTO:

Kolagen deluje v medcelični tekočini in izboljšuje pogoje, da se koža regenerira. Poleg kolagena je v izdelku še visoko molekularna hialuronska kislina, ki ostaja na površju in zadržuje vlago, da koža ostaja navlažena. Mandljevo olje, neguje kožo, olje amarantovih semen pa obnavlja lipidno strukturo kože.

Tudi Collagen Boost je BIPHASE – DVOFAZEN. S tresenjem ampule pred uporabo združite fazo aktivnih sestavin z negovalnimi olji in tako pripravite mešanico, ki vašo kožo intenzivno neguje.

Nova linija IN A SECOND iz EUBOSA tako poskrbi za intenzivno nego, obnovo vaše kože in za vaše dobro počutje. Izdelki In a second so na voljo v lekarnah in na www.eubos.si.


Naročnik oglasa je MEDIS M.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3