Slovenija
Oglas

Eurospin širi mrežo svojih trgovin v Sloveniji

Ljubljana, 13. 09. 2021 12.58 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Podjetje Eurospin EKO d.o.o. je leta 2004 vstopilo na slovensko tržišče s prvo trgovino Eurospin. V preteklih sedemnajstih letih je trgovsko podjetje razširilo svoj portfelj poslovnih enot v domala vsak večji slovenski kraj, z 9. septembrom pa je vstopilo tudi v Logatec, kjer so otvorili že 53. trgovino.

Prerez traku
Prerez traku FOTO: Arhiv ponudnika

Prodajalno so s slavnostnim prerezom traku otvorili predstavniki Eurospina, generalni direktor Francesco Fergnani, direktor komercialnega in tehničnega področja Matjaž Komar in župan občine Logatec Berto Menard. Manjkala ni niti torta velikanka, svojo srečo pa so obiskovalci lahko preizkusili tudi na kolesu sreče. 

Eurospin poleg odprtij novih trgovin intenzivno prenavlja podobo obstoječih. Širše nakupovalne ulice, sodobna barvna shema in obilica naravne svetlobe so sestavni deli osvežene podobe trgovin. Kupcem so vse dni v tednu, razen nedelje, na voljo veliki prihranki, izdelki, ki jih drugje ni mogoče najti, in pozorne ter prijazne storitve. Ena osrednjih prednosti blagovne znamke so lastne blagovne znamke, ki med kupci uživajo visok ugled, prepoznavnost in kakovost. Ker gre za italijanskega trgovca, pa se na policah najdejo prenekateri izdelki, ki pričajo o tradiciji italijanske kulinarike. Eurospin vsem kupcem zagotavlja celostno izkušnjo nakupa, z novim konceptom trgovin pa vnaša svežino in prijeten ambient.

"Pri nas lahko v enem obisku opravite celoten tedenski nakup. Nudimo prav vse, kar potrebujete, da lahko ves teden pripravljate okusne in zdrave obroke za celo družino – od svežega sadja in zelenjave, učinkovitih čistil, slastnih pekovskih izdelkov, široke ponudbe mlečnih izdelkov, pa izdelkov brez glutena ter laktoze, do mesnin iz mesnice in tedenskih ponudb, v katerih vas vedno kaj preseneti!" pojasnjujejo pri Eurospinu. 

Ob tem velja omeniti tudi družbeno odgovornost, ki se jo v podjetju močno zavedajo. Že četrto leto s sodelovanjem v različnih družbeno odgovornih projektih pomagajo tistim, ki pomoč najbolj potrebujejo. 

Predaja donacije
Predaja donacije FOTO: Valter Leban

V sklopu otvoritve trgovine Eurospin v Logatcu je podjetje doniralo 2.000 EUR domu starejših občanov Logatec, in sicer za nakup prenosnega aparata za ultrazvok Sonoplus 490. Vrednostni bon je direktorici doma starejših občanov Heleni Primc Kalan predala vodja marketinga Eurospin Natalija Pagon.

Tudi v letošnjem letu so v Eurospinu združili moči z Zvezo prijateljev mladine Slovenije pri zbiranju sredstev za nakup šolskih potrebščin otrokom iz socialno ogroženih družin. V sklopu kampanje Pomagajte narisati nasmeh zbirajo sredstva do 31. oktobra 2021, in sicer s prodajo kompletov barvnih kred. Od vsakega prodanega zavoja bodo namenili 1 EUR v dobrodelne namene. Pomagati je mogoče tudi z enkratno donacijo 5 EUR s poslanim SMS-sporočilom SMEH5 na številko 1919.

"S kampanjo želimo otrokom omogočiti vsaj malce bolj brezskrbno otroštvo in deloma finančno razbremeniti njihove starše. Lansko leto smo sredstva zbirali s prodajo ekoloških stekleničk in ustvarjalnim natečajem za mlade, pred tem pa tudi z otroškimi pobarvankami," je pojasnila Natalija Pagon, vodja marketinga v podjetju EUROSPIN EKO d.o.o..

Za aktualne informacije sledite blagovni znamki Eurospin Slovenija na kanalih Facebook in Instagram.

 

Naročnik oglasa je Eurospin EKO d.o.o.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3