Slovenija
Oglas

Filmske uspešnice, ki jih to pomlad ne smete zamuditi

Ljubljana, 17. 05. 2022 06.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Tople pomladne dni je najlepše preživljati zunaj na prostem. In ker po končanih delovnih obveznostih radi odhitimo v naravo, smo zvečer prijetno utrujeni in sproščeni. Ravno prav, da si privoščimo miren večer na domačem kavču. Ponujamo vam nekaj predlogov filmov, ki vas ne bodo pustili ravnodušne …

gledanje TV

Spirala bolečine: Nova zapuščina igre žaga

Katalog CineStar Premiere Plus v maju med drugim prinaša nadaljevanje franšize Žaga, zaradi katere bo ljubiteljem grozljivk zaledenela kri v žilah. V eni od glavnih vlog novega nadaljevanja Spirala bolečine: Nova zapuščina igre žaga igra Samuel L. Jackson, ki mu ob strani stoji legendarni igralec Chris Rock. Skupaj raziskujeta umore, ki močno spominjajo na grozljivo preteklost.

Ni čas za smrt

Daniel Craig se od vloga Jamesa Bonda poslavlja v filmu Ni čas za smrt, ki si ga lahko ogledate v katalogu HBO OD. Po upokojitvi na Jamajki življenje agenta 007 zmoti stari prijatelj iz CIE, ki ga prosi za pomoč pri reševanju ugrabljenega znanstvenika. Misija reševanja se izkaže za nepričakovano zahrbtno, agent 007 pa se znajde na sledi skrivnostnemu zlikovcu, oboroženemu z nevarno novo tehnologijo.

Peter Zajec: Skok v pustolovščino

Privoščite si sproščen večer s filmsko uspešnico Peter Zajec: Skok v pustolovščino, ki si jo lahko ogledate tudi v družbi svojih najmlajših. Peter se odpravi na potovanje v svet onstran domačega vrta, da bi našel skupino prijateljev, ki z veseljem zaidejo v težave. Čeprav tega ne ve, ga njegova družina poskuša poiskati in prepričati, naj se vrne tja, kamor sodi.

Dnevi besa

Ljubitelji akcijskih filmov si lahko od 25. aprila v katalogu CineStar Premiere Plus ogledate izjemen akcijski triler z Jasonom Stathamom v glavni vlogi. Film Dnevi besa je zgodba o skrivnostnem varnostniku H, zaposlenem v podjetju, ki v Los Angelesu prevaža denar. Med ropom vozil, za katere je zadolžen skupaj s sodelavci, H pokaže svojo zlobno plat.

tv

Najhitrejši trojčki na trgu

Vse zgoraj naštete filme si lahko skupaj z vrhunskimi serijami in ostalimi zanimivimi vsebinami kjerkoli in kadarkoli ogledate v Video klubu najhitrejših trojčkov na trgu. Nudi vam jih Telemach, ki je v svojih paketih priljubljenih fiksnih storitev EON namreč občutno dvignil internetne hitrosti, tako da so ti postali najhitrejši na slovenskem trgu. V paketu EON Premium je po novem hitrost do uporabnika kar do 1 Gbps! Za nameček podjetje ves čas povečuje svoj Video klub, v katerem je zdaj že več kot 22.000 vsebin, ki so naročnikom na voljo brez doplačila, prav tako kot ogled do 7 dni nazaj. Poleg tega Telemach v svojo ponudbo redno dodaja tudi programe v visoki ločljivosti, ki gledanje televizije dvignejo na še višjo raven. Vsi paketi EON so ta čas na voljo po akcijski ceni – prvih 12 mesecev le 19,90. Pripravite pokovko in uživajte v najboljši uporabniški izkušnji!


Naročnik oglasa je Telemach.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1