Slovenija

Frlec sprejel predstavnike slovenske manjšine v Italiji

Ljubljana, 03. 02. 1998 09.08 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Dan pred uradnim obiskom italijanskega zunanjega ministra Lamberta Dinija v Ljubljani je minister za zunanje zadeve Boris Frlec sprejel predstavnike slovenske manjšine v Italiji. Največ pozornosti so namenili osnutku globalnega zaščitnega zakona za slovensko manjšino v Italiji ter poudarili skrb Slovenije za nadaljnji razvoj slovenskega šolstva v zamejstvu.

Minister Frlec je sogovornikom zagotovil polno podporo slovenske vlade vsem pobudam v prid skladnejšemu razvoju slovenske manjšine.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.