Slovenija
Oglas

Garfield in Odie bosta hitro postala nova junaka vaših otrok

Ljubljana, 23. 05. 2024 00.15 | Posodobljeno pred 24 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Animirani Garfield bo od 23. maja na dnevni jedilnik ponovno uvedel priljubljena stripovska lika: lenega oranžnega hišnega mačka Garfielda in ubogljivega, zvestega psa Odieja.

Zaradi ubranosti, ki jo imata na platnu in ki jo spodbujata majhna doza prijateljskega zbadanja in velika doza prijateljske zvestobe, začinjena z zelo čustveno pustolovščino za mladega Garfielda, bosta ta hišna ljubljenčka hitro postala najbolj iskana filmska favorita. Zabava in lepota tega filma bosta ob koncu ogleda nedvomno nasitili vaše malčke, gotovo pa bodo lačni še sladice – novih dogodivščin te prisrčne dvojce.

Scenarij je napisal večkrat nagrajeni David Reynolds (Reševanje malega Nema, Svet igrač), režisersko taktirko pa tu drži Mark Dindal (Mačke ne plešejo, Mali pišček). V izvirniku so likom posodili glasove Chris Pratt, Samuel L. Jackson, Hannah Waddingham, Brett Goldstein in drugi, za domačo sinhronizacijo pa so nalogo prevzeli:

Rok Kunaver (Garfield), Jernej Kuntner (Vic), Primož Pirnat (Otto), Ajda Toman (Jinx), Robert Korošec (Jon), Tilen Artač (Roland), Gašper Markun (Nolan), Alenka Tetičković (Marge), Klemen Bunderla (Snickers), Ana Maria Mitić (Olivia) in Klemen Mauhler (Maurice).

Priljubljeni Garfield bo od 23.5. v celoti animiran na velikih platnih, za zveste in nove oboževalce pa bo film na voljo v originalni podnaslovljeni izdaji in v sinhronizirani različici, in sicer v 2D in 3D formatu. 

***

Potem ko prihod Garfieldovega očeta Vica obrne na glavo njegovo prijetno, lenobno in sito življenje z Jonom in Odiejem, se bo moral naš maček podati na divjo pustolovščino, ki ga bo naučila nekaj nepričakovanega ...


Naročnik oglasne vsebine je Confilm d.o.o.

  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni