Slovenija
Oglas

Gosposko razvajanje telesa in duha v butičnem hotelu iz 19. stoletja

Ljubljana, 21. 10. 2021 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Boutique Hotel Dobrna****, historična vila, ki je od sredine 19. stoletja sprejemala goste iz vse Evrope. Prenovljen butični hotel je svoja vrata ponovno odprl v preteklem letu in svojim gostom nudi razkošje v miru in zasebnosti, v trinajstih ekskluzivnih Superior, Deluxe in Premium sobah.

Boutique Hotel Dobrna
Boutique Hotel Dobrna FOTO: Arhiv ponudnika

BUTIČNI WELLNESS ODDIH Z VSTOPOM V SAVNO

Paket Butični wellness združuje razkošje bivanja v štirizvezdičnem Boutique Hotelu Dobrna s sproščanjem in regeneracijo telesa v Deželi savn ter s kulinaričnim razvajanjem s 4-hodnim menijem, v elegantnem ambientu A la carte restavracije Kamin.

Savnanje spada med najpogostejše oblike globinskega čiščenja telesa in kože, saj toplota pospeši prekrvavitev in odpiranje por. S pregrevanjem telo spodbudimo tudi k večji odpornosti, ki je na prehodu v hladnejše dni še kako dobrodošla.

Za popolno sprostitev in razvajanje dopolnite vaše bivanje z bogato izbiro relaksacijskih ritualov in ekskluzivnih neg za obraz in telo v masažno – lepotnem centru La Vita.

Boutique Hotel Dobrna
Boutique Hotel Dobrna FOTO: Arhiv ponudnika

IZKORISTITE SVOJ TURISTIČNI BON

Če boste izbrali Boutique Hotel Dobrna za romantičen vikend v dvoje, wellness razvajanje ali preprosto za umik v zasebnost, bo oddih edinstveno butično doživetje in nepozabna zgodba, ki jo boste želeli deliti.
Za vse pakete bivanja sprejemamo tudi turistične bone za leto 2020 in 2021.

BOGATA TRADICIJA NAJSTAREJŠIH TERM V SLOVENIJI

Stavba, zgrajena leta 1862, stoji na mestu nekdanje Novakove domačije, domačije rodbine, ki je na svoji posesti že od sredine 17. stoletja do sredine 18. stoletja uredila gostilno in nekaj sob za prve kopališke goste. 

V Termah Dobrna so želeli ostati zvesti bogati 600-letni tradiciji in slediti trajnostnemu razvoju, zato so se pri obnovi hotela odločili obdržati arhitekturne elemente te čudovite stavbe. 

Preverite posebno ponudbo bivanja na tej povezavi in rezervirajte svoj oddih na 080 22 10 ali info@terme-dobrna.si


Naročnik oglasa je Terme Dobrna.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1