Slovenija

Grumovo Gogo bo na zagrebškem odru režiral Damir Zlatar Frey

Ljubljana, 29. 01. 1998 15.38 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Na pobudo direktorja in režiserja Zagrebškega gledališča mladih (ZeKaeM) Lea Katunarića bo v soprodukciji slovenske Koreodrame in zagrebškega ZeKaeM februarja začela nastajati predstava Goga, ki jo bo na podlagi besedila Slavka Gruma Dogodek v mestu Gogi režiral Damir Zlatar Frey. Premiera predstave bo 25. aprila, ob 50. obletnici ustanovitve Zagrebškega gledališča mladih.

Zamisel za predstavo, ki bi jo na Hrvaškem režiral Damir Zlatar Frey, je stara že več let, vendar je njena uresničitev zaradi režiserjevih obveznosti doma in v Italiji mogoča šele letos. Predstava Goga naj bi hrvaško občinstvo seznanila z delom in izkušnjami velikega slovenskega ekspresionista.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.