Slovenija

Haider: Pomiril bom strasti različnih narodnih skupin

Ljubljana, 08. 04. 1999 22.54 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Novi deželni glavar Koroške Joerg Haider je na vprašanje dopisnika TV Slovenija Lojzeta Kosa, kako namerava urediti koroško manjšinsko politiko, za Odmeve odgovoril, da bo kot deželni glavar pomiril strasti različnih narodnih skupin.

Dejal je, da mu tega ne bi nihče pripisal in da nima namena prilivati olja na ogenj. ''Slovenski rojaki so me na zadnjih deželnih volitvah podprli in s tem pokazali, da so z mojim delom zadovoljni. Kot zakoniti predstavnik večine kažem veliko razumevanja za narodne skupnosti,'' je še dejal Joerg Haider.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.