Slovenija
Oglas

Halcom One – vaš e-podpis v oblaku

Ljubljana, 08. 05. 2023 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Digitalizacija poslovanja je postala ključna za učinkovito delovanje podjetij v današnjem hitrem svetu.

Halcom One

Elektronska identifikacija je ključni korak pri digitalizaciji, saj omogoča varno in zanesljivo izmenjavo podatkov med različnimi strankami in organizacijami.

V ta namen je podjetje Halcom razvilo inovativno rešitev Halcom One, ki omogoča enostavno, varno in zanesljivo elektronsko identifikacijo kjerkoli in kadarkoli, kar lahko pomembno vpliva na vaše poslovanje.

Halcom One je enostaven za uporabo, saj za njegovo uporabo ne potrebujete ničesar drugega kot svoj pametni telefon. Ta inovativna rešitev v oblaku ponuja digitalno potrdilo in e-identiteto, ki omogočata digitalno podpisovanje dokumentov z enako pravno veljavo kot lastnoročni podpis. Tako lahko podpišete dokumente brez obiska poslovalnice ali urada, kar prihrani vaš čas in denar.

Poleg tega Halcom One omogoča tudi dostop do portalov s klikom, brez zapletov in dolgih postopkov identifikacije. Enako Halcom One omogoča uporabo elektronskega in mobilnega bančništva brez dodatnih naprav in čitalnikov prek mobilne naprave, kjerkoli in kadarkoli.

Halcom One

Z uporabo Halcom One lahko svoje poslovanje pospešite in izboljšate, saj vam omogoča hitrejše in varnejše elektronsko poslovanje s strankami in poslovnimi partnerji. Poleg tega je Halcom One tudi cenovno ugoden način za elektronsko identifikacijo, saj za uporabo potrebujete le svoj telefon, kar vam lahko pomaga pri prihranku stroškov.

Obiščite spletno stran na https://one.halcom.si/ še danes in izkoristite vse prednosti elektronske identifikacije za svoje poslovanje.

 

Naročnik oglasa je Halcom d.d.