Slovenija

HEP terja dolgove

Split, 15. 04. 2000 09.18 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Iz vsesplošne akcije Elektrodalmacije, ko številnim dolžnikom izklapljajo električno energijo, ker je niso plačali, niso izvzeta niti turistična podjetja. Tako bodo do konca prihodnjega tedna vsi hoteli v Splitsko-dalmatinski županiji v temi, piše Večernji list. Vodstvo Hrvaškega elektrogospodarstva (HEP) se je namreč odločilo, da bo dolgove izterjalo. Turistični delavci pa so zgroženi nad dejanji Zagreba, saj se približujejo velikonočni prazniki in če se vlada ne bo odzvala, bo težko preprečiti propad hrvaškega turizma.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.